Sen Anlat Karadeniz'de büyük anlaşmazlık! Apar topar öldürüldü!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de yapım şirketiyle anlaşamadığı iddia edilen ünlü oyuncu önümüzdeki bölümde senaryo gereği öldürülecek.

Sen Anlat Karadeniz'de büyük anlaşmazlık! Apar topar öldürüldü! - Sayfa 1

ATV'de ikinci sezonunu geçiren Sen Anlat Karadeniz'den sevenlerini üzen bir haber geldi. Reytinglerde ilk sezona göre düşüşte olduğu görülen Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölüm fragmanında, dizinin kilit isminin öldüğü görülüyor. Beklenmeyen bu ölüme seyirciler isyan ederken, ayrılığın nedeni anlaşmazlık deniyor.

18
Sen Anlat Karadeniz'de büyük anlaşmazlık! Apar topar öldürüldü! - Sayfa 2

Çarşamba günleri yayınlanan dizide Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu, senaryo gereği önümüzdeki bölüm öldürülüyor. Kötü karakterine rağmen dizide kendisini sevdirmeyi başaran Mehmet Ali Nuroğlu'nun ölümünün yer aldığı fragmanı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken tepkiler de gecikmedi.

Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölüm fragmanı için tıklayın.

28
Sen Anlat Karadeniz'de büyük anlaşmazlık! Apar topar öldürüldü! - Sayfa 3

Ayrılık nedeni anlaşmazlık mı?

Beklenmeyen bu ayrılığın nedeni olarak, oyuncunun yapım şirketiyle anlaşamaması iddiaları ortaya atıldı. Tam olarak ayrılık nedeni ise henüz açıklanmadı.

38
Sen Anlat Karadeniz'de büyük anlaşmazlık! Apar topar öldürüldü! - Sayfa 4

Peki Mehmet Ali Nuroğlu kimdir?

1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Mehmet Ali Nuroğlu, Patnos, Kıbrıs, İstanbul, Tekirdağ, Ankara gibi yerlerde hayatını geçirmiştir. Lise yıllarından itibaren tiyatroya merak salmış olan isim lise tamamlandıktan sonra ODTÜ’yü kazanmış ve burada 3 sene kadar felsefe bölümünde eğitim görmüştür.

48