Televizyon
04 Mar 2022 19:10 Son Güncelleme: 04 Mar 2022 19:14

Semira Arslan’ın katili kim? Fulya Öztürk ‘cinayetin’ peşini bırakmıyor!

FOX’ta ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programında ‘Semira Arslan’ın katili kim?’ sorusuna yanıt aranıyor.

17 yaşındaki Semira Arslan, 31 Mayıs 2017 tarihinde Hatay'ın Altınözü ilçesinde kayboldu. Cesedi ise, 22 Şubat 2019 günü, bir çuval içerisinde, amcası Abdurrezzak Arslan’ın bahçesinin hemen yakınlarındaki su kuyusunda bulundu.

 

Semira Arslan’ın, 31 Mayıs günü en son yengesi Halime Arslan’ın evine gitmesinden yola çıkan anne Adile Arslan, kızının katilinin amcası Abdurrezzak Arslan ve eşi Halime Arslan olduğunu öne sürdü. Ancak yenge Halime, söz konusu o günü Fulya ile Umudun Olsun programında ‘eve geldi ama kalmadan gitti’ sözleriyle açıkladı.

 

‘EŞİNİ ALDATIYORDU’ İDDİASI

İddialara göre bir çocuk annesi Semira Arslan, dini nikahlı eşini, evli ve 3 çocuklu başka bir adamla aldatıyordu. Yine iddialara göre amca Abdurrezzak Arslan, durumdan rahatsız oldu ve yeğeni Semira’dan ilişkiyi bitirmesini istedi. Anne Adile Arslan, amcaya yönelttiği suçlamada, cinayetin nedeninin bu gerekçe olabileceğini öne sürdü.

 

Amca Abdurrezzak Arslan’ın evine çok yakın olan kuyunun üzeri büyük bir taş ile kapalı...

Katil ya da katillerin Semira Arslan’ın cansız bedenini üzeri kapalı olan kuyuya nasıl attığına FOX’ta ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programında yanıt aranıyor...