Gündem
05 Kas 2012 13:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:20

SEMİH ŞENTÜRK'ÜN EŞİ O TWEET'E AÇIKLIK GETİRDİ!

Fenerbahçeli Semih'in eşi Pınar Şentürk, Stadyum programına katılarak hakkındaki iddialara yanıt verdi..

Fenerbahçeli Semih Şentürk'ün eşi Pınar Şentürk, TRT 1'de yayınlanan Stadyum programına katılarak hakkındaki iddialara yanıt verdi

Geçen hafta Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a 3-1 yenildiği maçın ardından Twitter hesabından "3 ayda 17 resmi maç toplam 77 dakika oynamak insanı nasıl üzüyor, bu üzüntünün tarifi gerçekten çok zor" yazan Pınar Şentürk, çok konuşulmuştu.

Akhisar Belediye maçında ise Semih'in kadroya alınmama sebebi olarak eşi Pınar Şentürk'ün attığı sitemkar tweet'ler gösterilmişti. Pınar Şentürk, katıldığı Stadyum programında açıklama yaptı ve sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

29 Ekim akşamı Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan Medical Park Antalyaspor maçından sonra eşinin üzüntüsüne ortak olmak için tweet attığını söyleyen Pınar Şentürk, "Maçtan sonra Semih eve geldi, onu uzun zaman sonra böyle gördüm. Takım yenildiği için inanılmaz üzgündü. Çok çalışmasına rağmen son 5 dakikada oyuna girdiği için de üzüntüsü katlanmıştı. Semih çok duygusal biri. Üzüntüsünden ağladı. Ben de o halini görünce kendi düşüncelerimi twitter’dan paylaştım. Ama medyada bu olay çok farklı yerlere çekildi. Bunu Aykut Kocaman'a tepki olarak yansıttılar" şeklinde konuştu.