Televizyon
25 Haz 2021 14:12 Son Güncelleme: 25 Haz 2021 15:06

Semih Öztürk o sözleri affetmedi! Açtı ağzını yumdu gözünü

Survivor Extra yorumcusu Semih Öztürk’ten, Masumiyet dizisindeki partneri İlayda Alişan ile yeni bir aşka yelken açan Serkay Tütüncü’ye çok sert eleştiri geldi.

Masumiyet dizisinden canlandırdığı İlker Ilgaz karakteriyle hafızalara kazınan yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü, dizideki partneri İlayda Alişan yeni bir aşka yelken açtı.

"BU KONUDAN BAHSETMEYELİM"

İkili aşklarına dolu dizgin devam ederken, Tütüncü yıllar önce adını duyurduğu Survivor programı ile ilgili sorulara verdiği cevaplarla dikkat çekti. Survivor günlerini unutmak istediğini ve artık yarışmayı takip etmediğini söyleyen Tütüncü, “Survivor All Star’a katılma ihtimaliniz var mı?” sorusunu ise "İhtimali bile yok, öyle söyleyeyim. Bu konudan bahsetmeyelim" diyerek geçiştirdi.

Tütüncü’nün bu açıklamalarına Survivor Extra yorumcusu Semih Öztürk’ten çok sert tepki geldi.

"İKİ DİZİDE OYNADIN ADAM MI OLDUN?"

Dün akşam yayınlanan bölümde Semih Öztürk, Serkay Tütüncü için "İki dizide oynadı. Uğursuz, hiçbir dizi de tutmadı. Geçenlerde gördüm, muhabir soruyor gevşek gevşek cevap veriyor. Survivor neymiş ne işim olur gibisinden. Kardeşim sen nereden geldin? İki dizide oynadın adam mı oldun?" diyerek sitemde bulundu.

İşte o anlar…