Televizyon
04 Haz 2016 09:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:17

Semih ile Serkay'ın 'sakatlık' kavgası! Ödül oyununda birbirlerine girdiler!

Survivor 2016'nın bu geceki bölümüne Serkay'la Semih arasında yaşanan sakatlık kavgası damga vurdu.

Survivor 2016, TV8 ekranlarında tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmanın dün geceki bölümünde tam bir heyecan fırtınası esti. Geceye damga vuran ise Serkay ile Semih arasında yaşanan kavga oldu.

Semih doktor kararıyla oynamadı

Ödül oyunu sırasında Serkay'la mücadele eden Semih bacağından sakatlandı. Bacağı ile ilgili problem yaşan Semih için doktor Metin Kuş, Semih'in oyuna devam etmesi durumunda daha ciddi sorunlarla karşılaşacağını söyleyerek oynanamasını istesi. Semih'in oynama talebine karşı doktor Metin Kuş'un kararıyla oyunların diğer bölümünde yer almadı.

Semih'in sevinci kızdırdı

Ödül oyunu sonrası bacağındaki rahatsızlıktan dolay doktor kararıyla oynamayan Semih sevinerek koşmaya başlayınca Gönüllüler bundan son derece rahatsız oldular. Doktor Metin Kuş Gönüllülere gelerek Semih'in oynamasını kendisinin istemediğini, ciddi bir problem olabileceğini söyledi.

Ödül oyunu sonrası gerginlik!

Semih'in ödül oyunu sırasında yaşadığı sakatlığa inanmayan Gönüllüler takımı üyeleri oyun sonrası fikirlerini dile getirdiler. Serkay'ın bu konu üzerine düşmesiyle birlikte Semih ve Serkay arasında tartışma yaşandı. Serkay Semih'i korkaklıkla ve oyunlardan kaçmakla suçlayınca ipler gerildi. İki yarışmasının sözlü atışması araya giren diğer yarışmacılar sayesinde daha fazla büyümeden yatıştırıldı.