Televizyon
21 Haz 2017 00:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

Sema mı Adem mi? Survivor 2017'de kim elendi? İşte Kıbrıs'a kalan finalistler!

Survivor'da bu akşam oldukça kritik bir eleme yapıldı.

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması "Survivor 2017'de kim elendi, Kıbrıs'ta yarı finalistler kim oldu?" sorularının cevabı, dün akşam yayınlanan bölümün ardından belli oldu.

Survivor 2017 Kıbrıs finalinde yarı finalist koltuğuna oturacak kişinin belirlendiği birinci yarı finalist mücadelesini Serhat Akın kazandı. İkinci yarı finalist mücadelesinin galibi ise Ogeday oldu. Survivor 2017 finali öncesi Adem ve Sema Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıktı.

En az oyu alan Sema, Survivor'dan elendi. Çarşamba günü gerçekleşecek mücadele sonrası bir kişi daha elenecek. 'Survivor 2017 şampiyonu ve birincisi kim oldu?' sorusunun cevabı ise 22 Haziran'daki Survivor finalinde belli olacak.

Survivor son bölümde Adem, Sema, Serhat ve Ogeday Survivor 2017 Kıbrıs finalinde, yarı finalist koltuğuna oturmak için karşı karşıya geldi. Dominik Adası'ndaki birinci yarı finalist mücadelesine her yarışmacı 6 hak ile başladı. Birinci yarı finalist yarışmasına ilk veda eden Adem oldu. Adem'in ardından ise tek kadın yarışmacı Sema yarı final hakkını kaybetti.

Finalde Serhat Akın 3 hakla Ogeday ise 2 hakla karşı karşıya geldi. Birinci yarı finalist yarışmasını kazanan Serhat Akın hem Punta Cana seyahatı ve diziüstü bilgisayar ödülünün sahibi oldu hem de Survivor 2017 Kıbrıs'ta yarı final koltuğuna oturmayı garantiledi. Dominik Adası'ndaki son karşılaşma ise ikinci yarı finalist mücadelesi oldu.

Adem, Sema ve Ogeday'ın 6 hakla başladığı yarışmaya ilk veda eden Sema oldu. Adem ve Ogeday'ın 3'er hakla karşılaştığı son yarışmayı Ogeday kazandı. Böylece Ogeday, Serhat Akın'ın ardından Survivor 2017 Kıbrıs'ta yarı finalist olmayı garantiledi. Adem ve Sema Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıktı. En az oyu alan Sema Survivor'dan elendi. Çarşamba günü gerçekleşecek mücadele sonrası finalistler belirlenecek ve 22 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek Survivor 2017 finalinde Survivor birincisi ve şampiyonu kim oldu? sorusunun cevabı belli olacak.