Sema Aydemir, Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Halay çekmişti, şimdi de olay sözler söyledi

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Aydemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Sema Aydemir, Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Halay çekmişti, şimdi de olay sözler söyledi - Sayfa 1

Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in Survivor All Star macerası yarım kalmıştı.

16
Sema Aydemir, Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Halay çekmişti, şimdi de olay sözler söyledi - Sayfa 2

Yarışmanın son bölümde adaya veda eden isim Pınar olunca Sema Aydemir kendini tutamadı ve halay çektiği anları takipçileri ile paylaştı.

26
Sema Aydemir, Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Halay çekmişti, şimdi de olay sözler söyledi - Sayfa 3

Instagram hesabından paylaşım yapan Pınar'ı kocası Erhan Seçkin, Sema'yı hedef alarak "Bu arada dansöz karakterli insanların pavyona dönüştürdüğü adada hala Pınar'ımın arkasından konuşanlara kolay gelsin. Kültürlünün zekası, varoşun çenesini yorar.

36
Sema Aydemir, Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Halay çekmişti, şimdi de olay sözler söyledi - Sayfa 4

'HALAYINIZA DEVAM...'

Siz halayınıza devam gençler. Biz de bulutların üstünde tango yapmaya devam edeceğiz. Herkes hak ettiği hayatı yaşar. Pınar çok çok mutlu, oradan elenince dünyası başına yıkılanların da dünyası o kadar işte" dedi.

46