Selin Yeninci sütyenli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ‘Hiç giymeseydin…’

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si olarak akıllara kazınan Selin Yeninci, cesur sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Peş peşe kareler paylaşan Yeninci'nin sütyenli pozları olay oldu.

Selin Yeninci sütyenli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ‘Hiç giymeseydin…’ - Sayfa 1

İlk oyunculuk deneyimini Vicdan dizisiyle yaşayan Selin Yeninci, ardından Cennetin Sırları, Galip Derviş, Toz Ruhu, Olur Olur, Ah Neriman, Gönül, Tatlı Küçük Yalancılar, Kaçın Kurası, Yüz Yüze, Avlu gibi yapımlarda rol aldı.

126
Selin Yeninci sütyenli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ‘Hiç giymeseydin…’ - Sayfa 2

Kariyer basamaklarını hızla tırmanarak Altın Koza ödülüne layık görülen Selin Yeninci, asıl çıkışını başrollerinde Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, İbrahim Çelikkol gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yaptı.

226
Selin Yeninci sütyenli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ‘Hiç giymeseydin…’ - Sayfa 3

Dizide hayat verdiği Saniye rolüyle akıllara kazınan Selin Yeninci, sezonun başında Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılarak TV8'de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle sevenlerinin karşısına çıktı.

326
Selin Yeninci sütyenli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ‘Hiç giymeseydin…’ - Sayfa 4

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker ve Engin Öztürk'ün yer aldığı dizide Meryem karakterini canlandıran Yeninci, Türk Sineması'nın bu sene Cannes'da kırmızı halıdaki temsilcisi oldu.

426