Magazin
29 Kas 2019 10:39 Son Güncelleme: 29 Kas 2019 10:42

Selin Ciğerci'yi çıldırtan olay! 'Kim yaptırmışsa...'

Gökhan Çıra kısa süre önce evlenen ve geçtiğimiz gün eşinin ayak parmaklarını öpmesiyle gündem olan Selin Ciğerci sosyal medyada hakkında yazılan yorumu görünce çıldırdı.

İki senedir birlikte olduğu sevgilisi eski futbolcu Gökhan Çıra ile hayatının birleştirerek geçtiğimiz haftalarda görkemli bir düğünle dünyaevine giren Selin Ciğerci, sosyal medya hesabı Instagram'dan yayınladığı video ile olay olmuştu.

Fıtık ameliyatı olan eşi Gökhan Çıra'nın operasyon geçirdiğini duyuran Selin Ciğerci, o esnada eşinin ayak parmaklarını tek tek öpmesiyle tepki çekmişti. Bu görüntünün ardından Ciğerci sosyal medyada "Selin Ciğerci Rezilsin" başlığıyla trend oldu. Bunu gören Ciğerci ise çok kızdı.

Selin Ciğerci sosyal medyadan yaptığı açıklamada "TT olmuşum rezil diye; yaşadığım hayat ortada herkes kimin ne olduğunu görüyor umurumda mı asla; yorumlarda çok şükür herkes beni korumuş! Çok belli birisi para ile yaptırmış ne mutlu evimde işimde kendi halimdeyim ohh kıskanmış yaptırmış! Kim yaptırmışsa b.k yesin o da haram olsun."

Selin Ciğerci'nin hayranları bu paylaşıma beğeni yağdırarak ünlü şarkıcıya destek verdi.