Selin Ciğerci'den Şeyma Subaşı'na sert sözler

Geçtiğimiz yıl Fransa'da evlenen televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde kızı Melisa hakkında yaptığı yorum tepki çekti

Selin Ciğerci'den Şeyma Subaşı'na sert sözler - Sayfa 1

Şeyma Subaşı'nın açıklamalarına Selin Ciğerci'den yorum geldi.

124
Selin Ciğerci'den Şeyma Subaşı'na sert sözler - Sayfa 2

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde Bebek'te objektiflere takıldı.

"Oyunculuk teklifleri gelirse oynar mısınız?" sorusu karşısında Şeyma Subaşı, “Dizi için çok vaktim yok, gezmekten çekimlere vakit ayıramam ama bir film olabilir. Nasıl olsa 1 ay falan çekiliyor. O bir ayda kendimi kapatırım. Çekimleri bitirir, dönerdim diye düşünüyorum” dedi. 

224
Selin Ciğerci'den Şeyma Subaşı'na sert sözler - Sayfa 3

Subaşı, geçtiğimiz haftalarda magazin haberlerine konu olan ve gündemi oldukça meşgul eden kızı Melisa'nın içerisinde uyuşturucu madde olan içecek içtiği için hastanelik olduğu iddialarını sordu.

324
Selin Ciğerci'den Şeyma Subaşı'na sert sözler - Sayfa 4

Subaşı, o iddialara, "Büyük yalan, hem de çok büyük yalan. Zaten ben bunun dedikodusunun çıktığını 2 ay sonra öğrendim. Ben benim hakkımda çıkan iftira ve dedikoduları sonradan görüyorum. Allah'a şükür öyle bir şey yaşamadım. Melisa’nın velayeti ile ilgili bir durum değil bu çünkü Melisa’nın İstanbul’da kalıp okula gitmesi gerekiyor. Burada daha huzurlu kuzenleri ve ablalarıyla, daha iyiler. Melisa'yı çanta gibi yanımda götüremiyorum." ifadelerini kullandı.

424