Polemik & Kulis
08 Haz 2010 12:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:21

''SELİM'E SÖYLERİM HÜRRİYET'TE HİÇBİR HABERİNİZ GİRMEZ!'' CENGİZ SEMERCİOĞLU KİMLERİ NEDEN TEHDİT ETTİ?

Doğan Grubu gazetelerinin magazincileri arasında "soğuk" bir "iç savaş" çıktı. Savaşın sebebi ne? İşte şok olayın ayrıntıları...

Uçankuş’un iddiasına göre Doğan Grubu gazetelerinin magazincileri arasında “soğuk” bir “iç savaş” başladı.

Bilindiği gibi daha önce Cengiz Semercioğlu, Kanaltürk’e program yapıyordu. Ancak kendisi ekran önünde değildi ve yapımcıydı. Programı sunanlar ise yine Doğan Grubu’ndan magazincileriydi.

Ancak Kanaltürk yönetimi, Cengiz Semercioğlu’nun sürekli para talebinden bıkınca, Semercioğlu’na “kapıyı” gösterdi. Programı da yayından kaldırdı.

Fakat daha sonra, Cengiz Semercioğlu’nu devre dışı bırakıp, Vatan’ın magazin müdürü Gülşen Yüksel ve Posta’nın magazin müdürü Müge Dağıstanlı ile direkt olarak anlaştı.

İki başarılı magazinci, Cengiz “yapımcı” olmadan, Kanaltürk’te 10 gündür program yapmaya başladılar.

Ve yaptıkları program hemen ses getirip, her yerde haber olmaya başladı. Ama Hürriyet hariç!.. Çünkü Cengiz Semercioğlu’nun Kanaltürk yöneticilerini bile büyük bir cesaretle arayıp tehdit ettiği ve hatta “Selim’e söylerim, Kanaltürk’ün hiçbir haberi girmez Hürriyet’te” dediği öğrenildi.

Sonuçta, şu anda Doğan Grubu’nun üç gazetesi (Posta, Vatan ve Hürriyet) magazincileri arasında “acaip” bir soğuk savaş var.

Cengiz Semircoğlu’nun bir ara, aynı tehditleri Show’un genel müdürü (kendisine yapımcı olarak iş vermeyen) Saner Ayar’a da yaptığı ama çok ters bir tepki aldığı da biliniyor.

Bunun üzerine Semercioğlu bu kez gazetede değil ama kendi internet sitelerinde Saner Ayar’a “hakaret”e varan yazılar yazdırtmıştı. Ancak Saner Ayar oralı bile olmamıştı.

(NOT 1: Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler; Saner Ayar, Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’yı arayabilirler)

(NOT 2: Hürriyet’in “bu ekibi”, Enis Berberoğlu göreve yeni geldiğinde tedirgin olmuş ve kabuğuna çekilmişti. Ancak Berberoğlu’nun magazin dünyasından uzak olduğunu, olup bitenden haberi olmadığını görünce, yine palazlandılar demek ki!!!)

MEDYARADAR NOTU: Uçankuş’un bu şok iddialarına bakalım Cengiz Semercioğlu’nun cevabı ne olacak.Medyaradar sütunları CEVAP HAKKI için kendisine açıktır...