Selena Gomez'in paylaşımı tepki çekti!

Selena Gomez, birkaç gün önce sosyal medya hesabından, Kim Kardashian'ın korse markası Skims'in tanıtımını yaptı. Takipçilerinden tepki alınca hemen sildi ve Taylor Swift ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Selena Gomez'in paylaşımı tepki çekti! - Sayfa 1

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, 4 yıl aradan sonra Lose You to Love Me adlı yeni şarkısıyla konuşulmaya devam ederken, geçen gün yaptığı paylaşımla hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı…

17
Selena Gomez'in paylaşımı tepki çekti! - Sayfa 2

Selena Gomez’in paylaşımı tepki çekti

Gomez, geçen gün Instagram’ın story bölümünden, Kim Kardashian’ın korse markası Skims’e destek olmak için, koleksiyonda yer alan korselerden birini giydi ve banyoda çektiği selfie’yi paylaşarak ürünün ne kadar rahat olduğunu dile getirdi…

27
Selena Gomez'in paylaşımı tepki çekti! - Sayfa 3

Selena tepki çeken fotoğrafı silip, Taylor Swift ile olan bu fotoğrafını paylaştı.

Ne var ki paylaşım dakikalar içinde kayboldu ve bir anda ünlü şarkıcı Taylor Swift ile çekilmiş başka bir paylaşım geldi… Konuşulanlara göre; Gomez, paylaşımının ardından takipçilerinin hışmına uğramış. Swift ile çok iyi arkadaş olan ünlü şarkıcıya “Bunu Taylor’a nasıl yaparsın!”, “Bu paylaşımı yaparken hiç utanmadın mı?” gibi pek çok tepki gelmiş.

37
Selena Gomez'in paylaşımı tepki çekti! - Sayfa 4

Kim Kardashian’ın markası Skims’in koleksiyon çekiminden bir kare.

Konunun en başına dönersek… 2009 yılında düzenlenen video müzik ödüllerinde Taylor Swift ödül aldı. Teşekkür konuşmasını yapmak için sahneye çıktığında ise bir anda Kim Kardashian’ın eşi eski rapçi, yeni moda tasarımcısı olan Kanye West bir anda sahneye fırladı ve Swift’in ödülü hak etmediğini, ödülü Beyonce’nin alması gerektiğini söyledi.

47