Magazin
01 Eyl 2017 16:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:05

Selena Gomez hacklendi, çırılçıplak fotoğraf paylaşıldı!

Şarkıcı Selena Gomez'in geçtiğimiz hafta hacklenen Instagram hesabı sonrasında yetkililer duruma el koydu

Facebook'un sahibi olduğu Instagram'ın üst düzey yetkilileri,, ünlülerle temasa geçip "Hesabınız tehdit altında olabilir, şifrenizi değiştirin" uyarısında bulundu.

124 milyon takipçisiyle Instagram’ın en popüler ismi ve en çok takipçiye sahip kullanıcısı olan 25 yaşındaki Selena Gomez’in hesabı geçtiğimiz hafta hacklenmişti. Eski sevgilisi Justin Bieber’ın çırılçıplak fotoğrafını paylaşan Gomez, daha sonra bu fotoğrafı kaldırmış ve hacklendiğini duyurmuştu.

Bu gelişmenin ardından Facebook’un sahibi olduğu Instagram harekete geçti. Instagram’ın üst düzey yetkililerinin üst düzey Instagram kullanıcıları ve ünlülerle temasa geçtiği ortaya çıktı.

İngiltere’nin çok satan gazetelerinden The Sun’a konuşan bir kaynak, “Instagram birçok isimle temasa geçti. Dünyanın önde gelen sanatçıları ve ünlüleri bu sızıntıdan rahatsız olacak. Birçok ünlü arkadaşlarıyla özel fotoğrafları ve yazışmaları için Instagram’ı kullanıyor. Şu sıralar birçok ünlünün gizli yazışmalarını sildiğini biliyorum” dedi.

Sanal saldırının ardından Instagram’ın ünlülerle temasa geçtiği ve onlara şifrelerini değiştirmeleri çağrısında bulunduğu belirtildi. Geçtiğimiz yıllarda Apple’ın iCloud depolama sistemine yapılan siber saldırı sonrasında birçok ünlünün de uygunsuz fotoğrafları sızdırılmıştı. (Sözcü)