Selen Görgüzel'den tartıştığı Merve Boluğur'a ağır sözler: Akli melekelerini yitirmiş

Merve Boluğur'a "Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım, psikolojin bozuksa git tedavi ol" diyerek tartışmanın fitilini ateşleyen Selen Görgüzel'den çarpıcı açıklamalar geldi. Boluğur'un "Onun bunun karısı olarak gündemdesin" sözlerine sinirlenen Görgüzel, "Akli melekelerini yitirmiş durumda. Allah Mert kardeşimizi Merve'den kurtardı" dedi.

Selen Görgüzel'den tartıştığı Merve Boluğur'a ağır sözler: Akli melekelerini yitirmiş - Sayfa 1

Selen Görgüzel katıldığı bir canlı yayında Merve Boluğur'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları eleştirerek "Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım. Psikolojin bozuksa git tedavi ol" dedi. 

123
Selen Görgüzel'den tartıştığı Merve Boluğur'a ağır sözler: Akli melekelerini yitirmiş - Sayfa 2

Yaptığı paylaşımda Görgüzel'in sözlerine tepki gösteren Boluğur, "Benim gibi güzel değilsin, sesin asıl senin yok. Onun bunun karısı olarak gündemdesin" karşılığını verdi. Önceki akşam bir mekanda sahne alan Selen Görgüzel ise tartışmayı alevlendirecek çıkışlarda bulundu.

223
Selen Görgüzel'den tartıştığı Merve Boluğur'a ağır sözler: Akli melekelerini yitirmiş - Sayfa 3

"ANNEM 'SAHNEDE DELİ GİBİ OYNAMA' DİYOR"
Selen Görgüzel önceki akşam Kozyatağı'ndaki bir mekanda sahne alan Selen Görgüzel, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Annesinin kendisine verdiği sahne tavsiyelerinden bahseden şarkıcı, "Annem deli deli oynama biraz sakin ol diyor. Ama ben o coşkuyla duramıyorum. hem dans hem şarkı söylemek nadir sanatçının yapabileceği bir şey" dedi.

323
Selen Görgüzel'den tartıştığı Merve Boluğur'a ağır sözler: Akli melekelerini yitirmiş - Sayfa 4

"MERVE AKLİ MELEKELERİNİ YİTİRMİŞ DURUMDA"
Selen Görgüzel'in katıldığı bir canlı yayında Merve Boluğur'un müzik çalışmaları yapması ile ilgili, "Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" ve "Psikolojin bozuksa git tedavi ol" şeklindeki sözlerinin karşılıklı polemiğe dönüşmesi hatırlatılan şarkıcı sözlerine şöyle devam etti: 

423