Gündem
05 Eki 2012 10:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

SELÇUK ŞAHİN 5 SANİYE OYUNDA KALDI, TWİTTER SALLANDI!

Selçuk Şahin - Kuyt değişikliği sosyal medyada galibiyetin önüne geçti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda F.Bahçe, Almanya’da B.Mönchengladbach’ı 4-2 ile geçti.

Bu galibiyet kötü günler geçiren Sarı Lacivertliler için kaotik ortamdan bir çıkış yolu olarak nitelendirildi. Aynı zamanda da Avrupa’da yıllar sonra gelen 4 gollü bir deplasman galibiyet ile Fenerbahçeli futbolcular da üzerlerindeki stresi attılar.
Oynanan güzel futbol da galibiyet sevincini pekiştirdi.

"AYKUT ALEX’İ ÇIKARIP SELÇUK’U DA ALAMAYACAK"

Takımın başına geçtiği günden bu yana oyuncu değişiklikleri ile eleştirilen Aykut Kocaman’ın dünkü maçta keyfi de yerindeydi. Fenerbahçe galip olduğu maçlarda bile takımını geriye çektiği eleştirilerini alan Kocaman bu sistemi de genellikle Alex’in yerine Selçuk Şahin’i oyuna alarak gerçekleştiriyordu.

Alex’in Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılmasının ardından gözler doğal olarak Aykut Kocaman’ın üzerindeydi. Aykut Almanya’da sahaya pres yapan ve yırtıcı bir takım çıkarıp hucumu düşündü ve galibiyet geldi. Öyle ki sosyal medya mecralarında Fenerbahçeli taraftarlardan Alex’i  çıkarıp yerine Selçuk’u alamayacağı için rahat olabiliriz söylemleri bile yükseldi.

5 SANİYE OYUNDA KALDI GÜNDEM OLDU
Ancak mücadelenin son dakikasında Aykut Kocaman sürpriz bir oyuncu değişikliğine imza attı. 90. Dakikada saha kenarına Selçuk Şahin geldi. O andan itibaren Twitter’da herkes aynı şeyi yazmaya başladı.

Oyunun durmaması sebebiyle 3 dakika saha kenarında bekleyen selçuk Şahin az kalsın oyuna bile giremiyordu. Son saniyelerde oyunun da durmasıyla oyuna dahil olan Şahin 5 saniye oyunda kalmasına rağmen Twitter’da TT olarak bir rekora da imza attı.