Gündem
24 Eki 2023 19:17 Son Güncelleme: 24 Eki 2023 19:21

Selçuk Bayraktar'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Sen anca takozları sayarsın

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin uçak gemisi USS Gerald R. Ford'da teknik incelemelerde bulunan Selçuk Bayraktar'ı hedef almıştı. Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na cevap gecikmedi. Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösteren Bayraktar, "Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında, ABD'nin uçak gemisi USS Gerald R. Ford'da teknik incelemelerde bulunan Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı. Kılıçdaroğlu, Bayraktar için "Orada ne işi vardı?" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine Selçuk Bayraktar'dan cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bayraktar, CHP liderine sert tepki gösterdi. "Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin" diyen Bayraktar, hayatının her gününde her anında Türkiye'nin Kızılelma'sı için çalıştığının altını çizdi.

USS Gerald R. Ford'da yaptığı ziyaretin Kızılelma'nın TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırılacağının araştırması için olduğunu belirten Bayraktar, Kılıçdaroğlu'na "Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın" ifadeleriyle tepki gösterdi.

"MESELE NERE GİTTİĞİ DEĞİL, KİME HİZMET ETTİĞİN"

Bayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım. Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz KIZILELMA'yı, TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz.

"YERDEN TAKOZLARI, SAYARSIN..."

Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın..."