Gündem
18 Oca 2023 09:10 Son Güncelleme: 18 Oca 2023 09:13

Selçuk Bayraktar’dan Ali Babacan’a gönderme! ‘Sadece aziz milletimizin evlatları…’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın SİHA'lara ilişkin rekabet vurgusu yaptığı açıklamasındaki sözlere gönderme yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Baykar'la ilgili sarf ettiği "Devletin tüm imkanları tek şirkete aktarılıyor. SİHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabii ki. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz" ifadeleri gündemdeki yerini koruyor.

Tartışma yaratan açıklamaya Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan yanıt geldi.

Bayraktar, sosyal medya hesabından Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) Kızılelma'ya dokunan çocukların fotoğraflarını paylaşarak, "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." notunu düştü.

 

Daha önce de Babacan'ın iddialarına yanıt veren Selçuk Bayraktar, "Baykar, birilerinin kirli siyasi ajandalarına malzeme olacak bir müessese değil. Buna izin vermedik, vermeyeceğiz! İdeal ve değerlerimizden asla taviz vermeden mücadelemizi sürdürecek; Alçakça atılmış iftira ve yalanlara karşı hakkımızı sonuna kadar savunacağız!" demişti.