Magazin
29 Eyl 2018 13:14 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:53

Selami Şahin'den yeni albüm müjdesi!

Ünlü şarkıcı, 7 yıl aradan sonra sevenlerine albüm sürprizi yapıyor.

Deneyimli televizyoncu Aslı Şafak, yaptığı başarılı ekonomi programlarından sonra Bloomberg HT’de sohbet programına başladı. Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği program, hafta içi her gün saat 20:00’da izleyiciyle buluşuyor...

Programın dün akşamki konuğu ise ünlü sanatçı Selami Şahin oldu. Konukların etkilendikleri kitapları yanlarında getirmesini isteyen Aslı Şafak, Selami Şahin’e hangi kitabı getirdiğini sorduğunda Şahin; İlber Ortaylı’nın yazdığı ‘Atatürk‘ adlı kitabı getirdi ve "Babamın babası Atatürk’ün silah arkadaşıydı’ dedi.

"OĞLUMUN İSİM BABASI ZEKİ MÜREN"

"1980 yılında Unkapanı'nda Lider isimli bir şirket kurmuştum. Rahmetli Zeki Müren de o dönem bana "Yakında oğlun olacak, şirketinin adı Lider neden çocuğunun adını Lider koymuyorsun? İsim babası ben olayım" dedi. Eşimle beraber oğlumuzun adını Lider koyduk...

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI...

Aslı Şafak’ın çocuklara, hayvanlara ve kadınlara karşı uygulanan şiddeti sorması üzerine Şahin, “Çocuklara yapılan şiddet karşısında ağlayabilirim. Yolda yürürken ağaçlı bir yerde dikkat ediyorum. Karıncaları öldürmemek için dikkat ediyorum. Bir gül gördüm, eşime götürmek için koparmak istedim ama koparamadım. Tecavüz, cinayet haberlerini görünce dayanamıyorum... İnsanlık değil bu... Hayvan bile yapmaz!" dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

SELAMİ ŞAHİN’DEN YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Selami Şahin, sevenlerine bir sürprizinin olduğunu da açıkladı: “Müzik hayatımda 200'e yakın hit olmuş şarkım var. Hayatımın en güzel 12 yeni şarkılardan oluşan yeni bir albümüm, 1 ay sonra çıkacak. Hepsi yeni ve hiç duyulmamış şarkılar..."

SELAMİ ŞAHİN: EN YAKIN DOSTLARIMDAN DARBE YEDİM

Aslı Şafak’ın "En sevmediğiniz huyunuz nedir?" sorusuna Şahin’in yanıtı; “Çok iyi tahlil etmeden inandığım dostlarım tarafından büyük darbeler yedim. Aklıma geldikçe elimi kafama vuruyorum. 2-3 kişiden büyük darbe yedim. Bana ders oldu” dedi.