Magazin
18 Mayıs 2013 16:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

SEKSİ SUNUCU DİLARA GÖNDER ASKER OLDU!

Her hafta birbirinden zor meslekleri uygulayan Dilara Gönder, erkeklerin binbir zorlukla başardığı işlerin altından kalkmaya devam ediyor.

Ntv de yayınlanan zor işler programının başarılı sunucusu Dilara Gönder, Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı tarafından verilen zorlu eğitim sonucunda temsili olarak kayıtlara geçen ilk Türk kadın tank sürücüsü oldu ve tamamladığı eğitim sonrası başarı belgesi almaya hak kazandı.

23 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak bölümü ile severek izleyeceğiniz bir görevle karşımıza çıkacak olan başarılı sunucu, Türk Ordusunun kahraman subaylarından aldığı tank eğitiminde ayrıca top atışı da yaparak, deyim yerindeyse dosta güven düşmana korku verdi.
Gerçekleştirdiği talim atışı, Dilara’ya korku dolu anlar yaşatsa da güzel sunucu bu görevin de hakkını böylelikle vermiş oldu.

Yayınlandığı her hafta, cesareti, mecarecı ruhu ve azmi ile izleyenlerinin beğenisini toplanayan Dilara Gönder,yine kaçırılmaması gereken bir bölüm ile bizleri ekran başına kilitleyecek.