Magazin
14 Oca 2022 16:07 Son Güncelleme: 14 Oca 2022 16:37

Seksenler ekibi Rasim Öztekin'i unutmadı! Doğum gününde andı

Seksenler'de yıllarca Fehmi karakterini canlandıran ve geçtiğimiz yıl vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin için duygulandıran bir video yayınlandı.

8 Mart tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat eden Seksenler dizisinin Fehmi'si Rasim Öztekin için duygusal bir video hazırlandı.

14 Ocak’ta dünyaya gelen usta sanatçının doğum gününün kutlandığı videoda, Seksenler dizisi oyuncuları Rasim Öztekin’i andı.

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin,bu anma videosunu sosyal medya hesabından yayınladı ve bir mesaj paylaştı.

Kazancıbaşı paylaşımında, "Dile kolay... Tam 10 yıl... Belki de en verimli yıllarında veda ettiğinin hayatının altıda biri... İkinci evin gibi gördüğün Seksenler seti... İkinci ailem diye nitelendirdiğin Seksenler kadrosu... Onlar da seni, Rasim ağabeylerini, Fehmi'yi çok özlediler. Bugün sensiz geçecek ilk doğum günün. Set aralarında birlikte gülüp, şakalaştığın, birlikte olmaktan keyif aldığın arkadaşların, dostların doğum gününde sana sesleniyorlar. Gökyüzünde bir yerlerden duyarsın diye... İyi ki doğdun Rasim Öztekin." ifadelerini kullandı.

İşte o video: