Televizyon
06 Mayıs 2021 22:16 Son Güncelleme: 07 Mayıs 2021 09:20

Seksenler dizisi ne zaman yayınlanacak?

TRT'nin merakla beklenen dizisi Seksenler’in yayınlanacağı tarih belli oldu.

Son olarak kadrosuna Reha Özcan ve Zeynep Demirel gibi sürpriz isimleri dahil eden Seksenler dizisinin eylül ayında günlük olarak yeniden ekranlarda olması planlanıyor.

TRT ekranlarında 24 Ocak 2012'den beri yayınlanan ve sıkı bir izleyici kitlesi yakalaması nedeniyle istikrarını koruyan Seksenler dizisinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesi büyük üzüntüye neden olmuştu.

YAYINLANACAĞI TARİH MERAK EDİLİYORDU

Öztekin'in vefatının ardından 'Fehmi' rolünün ne olacağı merak edilirken, dizinin son yaptığı transferler gündem yaratmıştı. Seksenler'in kadrosuna son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan Reha Özcan ve Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel katılmıştı.

Yapımcı Birol Güven, başka isimlerin daha kadroya katılacağı bilgisini verirken, dizinin yeni yayın tarihi de uzun süreden bu yana merak ediliyordu.

EYLÜL AYINDA ESKİ DÜZENE GERİ DÖNECEKLER

TV 100’de yer alan habere göre; Seksenler dizisinin ekrana gelmesi planlanan tarihi açıklandı.

Birol Güven imzalı Seksenler'in yaz boyu haftalık dizi olarak yayınlanacağı konuşuluyor. Mucize Doktor'dan ayrılan Reha Özcan'ın ve Zeynep Demirel'in kadrosuna dahil olduğu dizinin eylül sezonunda da yeniden günlük olarak ekranda olması planlanıyor.

Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven'in kısa süre içerisinde konuyla ilgili resmi açıklamayı yapması bekleniyor.