Seksenler dizisi hakkında flaş gelişme!

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz yıl final yapan Seksenler dizisinin yapımcılığını üstlenen Birol Güven, dizinin ekranlara geri döneceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Seksenler dizisi hakkında flaş gelişme! - Sayfa 1

Kadrosunda Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Serhat Kılıç, Ceyhun Fersoy ve Özlem Türkad gibi isimlerin bulunduğu Seksenler dizisinin sevenlerini heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Yapımcı Birol Güven, dizinin yeni sezon senaryosunu yazdıklarını duyurdu.

111
Seksenler dizisi hakkında flaş gelişme! - Sayfa 2

6 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında seksenli yılların aile ilişkilerini ve sıcaklığını dizisinde konu edinen Birol Güven, 'Yazmaya başladık'' diyerek dizinin 7. sezondan itibaren devam edeceğini duyurdu.

211
Seksenler dizisi hakkında flaş gelişme! - Sayfa 3

Yeni isimlerle görüşülüyor: 228. bölümüyle ekrana vedan eden Seksenler dizisinin Ekim ayında ekranda olması beklenirken, dizi oyuncuları için hem eski isimlerle görüşüldüğünü hem de yeni isimlerle anlaşıldığı öğrenildi.

311
Seksenler dizisi hakkında flaş gelişme! - Sayfa 4

Hangi kanalda yayınlanacak ?

Ancak dizinin 7. sezonundan itibaren hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı. 6 sezon boyunca TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizinin, yeni sezonda da aynı kanalda yayınlanması tahmin ediliyor.

411