Gündem
09 Ara 2010 11:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

ŞEHRAZAT VE ONUR HIRVATİSTAN'I FETHETTİ!

Ülkemizde iki sezon önce sona eren Binbir Gece dizisi bugünlerde Balkan ülkelerinde reyting rekorları kırıyor.

Şehrazat'la Onur Hırvatistan'ı fethetti! Ülkemizde iki sezon önce sona eren Binbir Gece dizisi bugünlerde Balkan ülkelerinde reyting rekorları kırıyor. Dizinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ile eşi Halit Ergenç geçtiğimiz günlerde Hırvatistan'da bir alış-veriş merkezinin reklam filminde oynamak için Zagreb'e gitti.

'HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİK'
Çekimlerden artakalan zamanlarda el ele Zagreb sokaklarını dolaşan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'e hayranları büyük ilgi gösterdi. Gezide Korel'le Ergenç'i OK Dergisi adım adım izledi. Gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını belirten ikili, "Herkes çok cana yakındı. Hiç yabancılık çekmedik" dedi.

ZAGREB'DE 1001 GECE
Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden 'Binbir Gece' adlı dizinin sevilen oyuncuları Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, dizi sona erse de hayranları için 'Onur' ve 'Şehrazat' olmaya devam ediyor. Ali isimli bir oğulları bulunan mutlu çift, dizilerinin Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da beğeni ile izlenmesinden çok memnunlar. Öyle ki, dizinin getirdiği popülerlik onların Atina ve Zagreb gibi Avrupa kentlerinde tanınmalarına, sevgi gösterileri ile karşılanmalarına neden oluyor. Bu durumdan hiç de şikâyetçi olmayan, aksine mutlu olduklarını belirten oyuncu çift, ülkede çok sevildikleri için Hırvatistan, Zagreb'de bir alışveriş merkezinin reklam filminde oynama teklifi aldılar. OK Dergisi de Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile Zagreb sokaklarında güzel bir röportaj ve fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Çift, röportajlarında 'Binbir Gece' sayesinde İstanbul'a olan ilginin artmasında bir payları olduğu için ayrıca gurur duyduklarını söyledi. Bergüzar Korel, reklam filminde eşi Onur'u diğer kadınlardan kıskanan Şehrazat'ı canlandırıyor.