Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları

Irak'ın kuzeyinde terör örgütünün saldırısı sonucu 3 askerin şehit olması, 4 askerin ise yaralanmasına ilişkin siyasilerden taziye mesajı geldi.

Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 1

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve ardından yaşanan çatışmada 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin ise yaralandığını duyurdu. Acı haber sonrası siyasilerden peş peşe taziye mesajı geldi.

127
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 2

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize de Rabbimden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

227
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 3

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da taziye mesajı yayınlayarak, "Irak'ın kuzeyinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

327
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 4

"ŞEHİTLERİMİZİN MAKAMLARI ALİ OLSUN"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı X üzerinden yayınladığı taziye mesajında, "Milletimizin başı sağ olsun. Irak'ın kuzeyinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, kahraman ordumuza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin makamları âli olsun." ifadelerini kullandı.

427