Gündem
23 Tem 2015 13:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:45

Şehit cenazesinde "paralel" iması! Abilerinden aldıkları talimatla...

Ceylanpınar'da şehit edilen iki polis için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde bir tören düzenlendi.

Şehit polisler Feyyaz Yumuşak ve Okan Açar için düzenlenen törende konuşan Şanlıurfa Emniyet Müdürü, Eyüp Pınarbaşı saldırı sert bir dille kınadı. Pınarbaşı emniyetteki törende yaptığı konuşmada “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır. Devletimizin bekası milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmak için defalarca tezgâhlanan kanlı olaylardan biriyle daha karşı karşıyayız. Vatanına hizmet başka gayesi olmayan iki meslektaşımızı kahpece şehit edilmişlerdir. Bununla neyi amaçladıklarını gayet iyi biliyoruz. Bu örgütlerle mücadeleye devam edeceğiz” dedi. İşte emniyet müdürünün sert açıklamaları…

“ABİLERİNDEN ALDIKLARI TALİMATLA…”

Maalesef son yıllarda kanla beslenen ancak barış ve kardeşlik sözünü dillerinde düşürmeyen bu odaklar, devletimizin tüm kurumlarına ve teşkilatımızın kılcallarına giren örgütle kol kola girerek ihanet sarmalını genişletmişlerdir.

Bu örgütün teşkilatımızın içine sızdırdığı uzantıları kullanarak istihbarat faaliyetleri zafiyete uğratılmaya çalışılmıştır. İlimizin plaka tanıma sistemi abilerinden aldığı talimatla kapatılarak asayiş ve terör olayları tırmandırılmaya çalışılmıştır.

‘PERSONELİMİZ HEDEF YAPILMIŞTIR’

Bu örgüt tarafından Suruç’taki terör saldırı fırsat bilinerek istihbarat ve terörle mücadele birimlerini başında gecesinin gündüzüne katarak cansiperane çalışan personelimiz, gazete ve televizyonlarda isimleri zikredilerek hedef yapılmıştır. Bununla neyi amaçladıklarını gayet iyi biliyoruz. Bütün bunalar rağmen devletimizin ve milletimiz bakası için son dönemde kol kola giren bu örgütlerle şehit versek de mücadeleyi sürdüreceğiz. Şehitlerimizin kanını yerde kalmayacağını timsah gözyaşları döken herkes görecek. Bundan şehitlerimizin aileleri dahil kimsenin şüphesi olmasın.