Magazin
11 Mar 2019 17:15 Son Güncelleme: 11 Mar 2019 18:06

Seher Dilovan'dan Hatice'ye ağır sözler! Poposunu paparazzilere...

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, Hatice'nin podyumdaki halini eleştirdi. Seher Dilovan'ın sözlerine kayıtsız kalmayan Hatice, Instagram hesabından karşılık verdi

Sosyal medyada sürekli kalçasını öven ve kendisini Jennifer Lopez ile kıyaslayan Hatice, dün modacı Muammer Ketenci'nin defilesinde boy gösterdi.

Şarkıcısının kalça hareketi ise olay oldu! Seher Dilovan, Hatice'nin bu hareketini iğneleyici dille eleştirdi.

İŞTE SEHER DİLOVA'NIN TEPKİSİ:

''Ankara oyun havaları söyleyen eğlenceli keyifli müzik yapan bir genç kızdan podyumda poposunu siyah bir şifonun içinden paparazzilere sunan bir kadına dönüşmek. Hatice…

Babası başı geleneksel kasketli bildik bir Anadolu ailesinin kızı, Arif Sağ’ın öğrencisi.

Evet evet oydu, Hatic'’ydi podyumdaki. Bu sefer kıvrak keyifli türkülerini söylemek için değildi orada olmasının sebebi. İnsanlığa dayatılan sistemin sıkışmışlığının sonucuydu bu, ne yapacağını şaşırmıştı.

Yönünü bulamayan bir kuş gibi oraya buraya çarpa çarpa kendisini podyumda buldu, o siyah transparan elbisenin içinde.''

 HATİCE'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Seher Dilovan'ın eleştirilerine sessiz kalmayan Hatice Instagram hesabından paylaşım yaparak, "Evet ben o başında kasket olan babanın kızıyım! Babam benimle ve kardeşlerim her zaman gurur duymuştur. Bu dünyadan göçüp giderken bizden razı gitti. Bu çok önemli bir ayrıntı. Rahmetli babam her zaman şunu derdi: Size taş atana siz ekmek atın" dedi.