Güncel
08 Ara 2020 08:32 Son Güncelleme: 08 Ara 2020 08:32

Seher Çelik Hayat isimli şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu

Seher Çelik'in, 'Hayat' adlı teklisi, DMC Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Büyük beğeni kazanan şarkının söz ve müziği Şehrazat imzası taşıyor.

Seher Çelik’in ‘Hayat’ adlı teklisi, DMC Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. Şarkının söz ve müziği Şehrazat imzası taşıyor.

Ayrıca Prof. Dr. İsmail Koçak, Türk pop müziğinde gırtlağın davranışını tespit etmek için, şarkıyı söylerken Seher Çelik’in ses tellerinin endoskopi görüntülerini kaydetti. Elde edilen görüntüler notayla izlendi.

‘Hayat’ şarkısının düzenlemesi ise Erhan Bayrak’a ait. Bu arada ‘Hayat’, Bayrak’ın prodüktörlüğünü üstlendiği bir proje olarak da dikkat çekiyor. Sürrealist bir teknik ve imgelerin kullanıldığı video klibinde yönetmen koltuğuna ise Ecem Gündoğdu oturdu.

Çelik ticari olmayan, tamamen sanat kokan bir proje yaptıklarını belirterek ¨Hayattan alacaklı olduğunu düşünen herkes için, 90’lar kalitesinde bir şarkı ile müzikseverleri selamlamak istedim¨ diyor. ‘Hayat’, bir aşk öyküsünden çok yaşamın zorlukları karşısında yılmadan azmeden ve inanarak kazananların öyküsünü anlatıyor.

ETİKETLER
#seher çelik #hayat