Televizyon
05 Şub 2021 11:57 Son Güncelleme: 05 Şub 2021 12:34

Sefirin Kızı dizisine taze kan! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Star'ın pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Sefirin Kızı dizisinin kadrosundan Neslihan Atagül Doğulu ve Uraz Kaygılaroğlu ayrılmış, Tuba Büyüküstün projeye dahil olmuştu. Bir ünlü oyuncu daha sevilen dizinin kadrosuna katıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun ayrılmasının ardından 'Sefirin Kızı' dizisine 'Mavi' karakteriyle Tuba Büyükstün dahil olmuştu.

Büyüküstün'ün ardından son olarak 'Ufak Tefek Cinayetler'de rol alan Ferit Aktuğ, 'Sefirin Kızı' dizisinin kadrosuna katıldı.

Aktuğ,  Emre Kabakuşak'ın yönettiği, Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur'un senaryosunu kaleme aldığı dizide 'Bora' karakterine hayat verecek.

Ferit Aktuğ kimdir?

1978 yılında Adana'da dünyaya gelen Ferit Aktuğ, ilkokul ve orta öğretimin ardından üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamlamıştır. Kariyeri boyunca çeşitli dizi, sinema ve tiyatro projelerinde yer alan Ferit Aktuğ, daha önce Star’da yayınlanan "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde "Taylan" karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

‘Sefirin Kızı’, her Pazartesi saat 20:00’de Star’da.