Sedef Avcı kırmızı bikinisiyle poz verdi!

13. bölümde final yapan 'El Kızı' dizisiyle ekranlara gelen40 yaşındaki Sedef Avcı, kırmızı bikinisiyle takipçilerinden tam not aldı. Avcı, yaşına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

Sedef Avcı kırmızı bikinisiyle poz verdi! - Sayfa 1

Kendisi gibi oyuncu Kıvanç Kasabalı 2005 yılında evlenen ve günümüzde mutlu bir evlilik süren Sedef Avcı, oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

14
Sedef Avcı kırmızı bikinisiyle poz verdi! - Sayfa 2

Geçtiğimiz aylarda final yapan 'El Kızı' dizisiyle ekranlara gelen Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı, yazı Muğla'da geçirdikten, sonra eylül ayında oğulları Can'ın okulu sebebiyle İstanbul'a dönmüştü.

24
Sedef Avcı kırmızı bikinisiyle poz verdi! - Sayfa 3

Avcı, eşinin yeni yaşını birlikte motosiklet üzerinde verdikleri pozla kutlamış, "Yol arkadaşım iyi ki doğdun" notuyla paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada gündem olmuştu. İşten kalan zamanını 2013 yılında kucağına aldığı oğlu Can ile geçiren Avcı, son olarak birlikte yer aldıkları bir karelerini, 1.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

34
Sedef Avcı kırmızı bikinisiyle poz verdi! - Sayfa 4

Sedef Avcı, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkıyor. Tatil paylaşımı yapan güzel oyuncu, kusursuz fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı. O poza çok sayıda beğeni ve, "Yıllara meydan okuyorsun", "Her zaman güzel görünüyorsun" gibi yorumlar geldi.

44