Magazin
13 Mar 2010 11:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:09

''SEDA'YI HALA ÇOK SEVİYORUM!..'' ONUR ŞAN'DAN ESKİ EŞİNE İLAN-I AŞK!..

Seda Sayan ile Onur Şan, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız boşandı ancak bu ayrılık ile ilgili dedikodular hiç bitmedi. Peki Onur Şan aldatma olayı için ne dedi?

Onur Şan gerçekten eşini aldatmış mıydı? Evliliği planlı mıydı? Eski eşi hakkında ne düşünüyordu. İşte Onur Şan’dan bu soruların yanıtları:

* Evlilik bitince sevgi de aynı şekilde hemen bitmiyor. Ben Seda’yı hala çok seviyorum. Aklıma gelince gözlerim doluyor, çok üzülüyorum. Yaşadığımız güzel anıları hatırlayınca duygulanıyorum. Seda ile 2 yıl evli kaldık ama çok dolu bir 2 yıl geçirdik. Unutmak kolay değil. Özellikle evden ayrıldığım ilk gün çok zor geçti, Allah’la baş başa kalıp gücümü ondan aldım ve o anki duygularımı anlatan bir şiir yazdım.

* Evliliğimizin ihanetin bitirdiği iddia edildi. Sözde bu ihaneti de evde çalışan kadın duymuş, Seda’ya haber vermiş. 2 yıl boyunca ne Seda ne de ben birbirimize yüz kızartıcı bir olay yaşatmadık.

* İnsanlar ünlü kişilerin boşanmaları sonrası çeşitli skandallar, sansasyonel olaylar bekliyor. Bu yüzden de iddiaların arkası kesilmiyor. Bizi en çok da ’2 yıl evli kalıp ayrılacağız’ şeklinde anlaşma yaptığımız haberleri üzdü. İkimizin de böyle bir şeye ihtiyacı yok. Bir dönem cipimi bile Seda’nın aldığı söylendi. Halbuki ben onu kendi alın terimle satın aldım.

* Seda, Umre’ye gittiği gün beni aradı. O gün okuldaydım. "Umre’ye gidiyorum, hakkını helal et" dedi. Ben de "Helal olsun" dedim.

* Aramızda 22 yaş olduğu yazıldı. Halbuki bizim aramızda 12 yaş fark var. O da çok büyük bir fark değil. Ayrılmamızın nedeni kesinlikle yaş farkı filan değil. Ayrıca Seda çocuk kalpli bir insan, tertemiz bir kalbi var.

* ’Evlilik bitti Onur diziden gönderiliyor’ bile dediler. Seda kimsenin ekmeğiyle oynayacak bir insan değil. Türker İnanoğlu duayen bir insan. Bana çok babalık yapmıştır. Beni Türker İnanoğlu ile Seda tanıştırdı diziye girmeme vesile oldu. Seda tanımadığı bir insana da bu iyiliği yapar eşine yapması normal değil mi? O dizide başarılı olmasaydım kimse beni kimsenin hatırına tutmazdı. Kendi sesimle konuşuyorum, oyunculuğumu daha da geliştirmek istiyorum.

ESKİ EŞ’E ŞİİR

Ayrılık ölüm değil

Batırırsın bütün gemileri

Ama güneş hep doğar doğudan

Aşkla doğmuşsundur anandan

Yitirir yine bulursun istemesen de

Sonra tekrar yitirirsin, acıtır

Acıdır büyüten seneleri

Umudu yitirme

yeter ki

Aşk gelir, gider

Umuttur kalan

Günler gelir geçer

Hatırasıdır sen de kalan

Sonuçta sen de aşkın kökü

Yani sen de zannettiğin ölene kadar

Yani öğrenmeye çalıştığın aşk

Döner dolaşır yine bulur seni

Bir sevgiliden, bir dosttan, bir çiçekten

Ya da topraktan yine gelir bulur seni  

Özlem Ülkü/Vatan

ETİKETLER
#seda sayan #onur şan