Gündem
08 Haz 2021 12:35 Son Güncelleme: 08 Haz 2021 16:40

Sedat Peker’in iptal edildiğini açıkladığı pasaportlarla ilgili yeni gelişme! İade edildi…

Sedat Peker’in, avukatlarına ait iptal edildiğini açıkladığı pasaportlarla ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

Sedat Peker’in 6 avukatının iptal edilen pasaportları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Avukatlardan Ersin Barkın, bugün yaptığı açıklama ile pasaportlarının iade edildiğini duyurdu.

KENDİSİ AÇIKLADI

Dün yaptığı açıklamada pasaportların iptal edildiğini doğrulayan Avukat Ersin Barkın, “Bir avukatın, salt bir kimsenin avukatı olduğu nedeniyle özgürlüklerine müdahale edecek biçimde idari yaptırımla karşı karşıya kalması, kabul edilebilir değildir” demişti.

ANKA’da yer alan habere göre bugün yeni bir açıklama yapan Barkın "Dün gece e-devlet sistemi üzerinden baktığımda pasaport bilgilerimin geri geldiğini gördüm. Böylece pasaportlarımızın iade edildiğini öğrenmiş olduk" dedi.

SEDAT PEKER DUYURMUŞTU

Sedat Peker geçtiğimiz günlerde avukatlarının pasaportlarının iptal edildiğini açıklamış ve şöyle konuşmuştu: “Bugüne kadar bana avukatlık yapmış olan tüm avukatların pasaportları iptal edilmiştir. Yine hata yapıyosunuz hem de çok büyük hata. İçişleri Bakanlığı koltuğunda gerçekten bir deli oturuyor. Devlet aklı tamamen kaybolmuş durumda” sözleriyle duyurmuştu.