Medya
05 Oca 2023 11:41 Son Güncelleme: 05 Oca 2023 17:54

Sedat Peker'in ifşaladığı Hadi Özışık isyan etti! "Ben ne yaptım size ya?"

Sedat Peker ile yaptığı görüşmenin ortaya çıkmasının ardından internet sitesine reklam verilmediğini söyleyen İnternet Haber sitesinin sahibi Hadi Özışık, isyan etti.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyle gündeme gelen Hadi Özışık, Youtube kanalına yüklediği "HADİ ÖZIŞIK'I İNDİRİN!’ HABER GELDİ 3 MİLYON TL KARŞILIĞINDA BENİM DE KALEMİMİ KIRMIŞLAR!” başlıklı videosunda adeta isyan etti.

Sedat Peker ile yaptığı görüşmenin ortaya çıkmasının ardından internet sitesine reklam verilmediğini söyleyen İnternet Haber sitesinin sahibi Hadi Özışık, "Sedat Peker'le konuştum diye beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopun kucağına atıyorsunuz. Özışık kardeşlerin kalemini kırmışlar" dedi.

Özışık, "Ben ne yaptım size kardeşim? Ben ne yaptım ya? Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı?" diye sordu. 

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyle gündeme gelen Hadi Özışık, YouTube kanalına, "Hadi Özışık'ı İndirin!’ Haber Geldi 3 Milyon TL Karşılığında Benim De Kalemimi Kırmışlar!” başlıklı bir video yükledi.

Kardeşi Süleyman Özışık’ın kirasını ödeyemediğini söyleyen Özışık, " Aç, susuz 19 aydır kirada yaşıyor, kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış… Ne yaptık biz, ne yaptık? İnternet Haber’e reklam gittiği zaman, ‘kesin orayı, vermeyin’ demenin sebebi ne? Niye bize engel oluyorsunuz. Biz ne ihanet içerisinde olduk?" ifadelerini kullandı. 

 "Biz para için dönmedik" diyen Özışık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman sahip çıkacağını ifade ederek, "Vallahi de billahi de inandığımız davadan vazgeçmeyeceğiz. Bizi neyden vazgeçirmeye çalışıyorsunuz" diye seslendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın etrafındaki kişiler tarafından, "kaleminin kırıldığını" söyleyen Özışık, "İnandığımız için Erdoğan'ın peşinden gidiyoruz. etrafındaki kişiler kalemimizi kırmışlar. Kırmazlarsa namertler. Bizi parayla terbiye etmeye çalışıyorlar, edemezler" dedi. 

"İnternethaber'i satmayı düşünüyorum"
YouTube'daki açıklamalarının ardından Gerçek Gündem'den Ece Seçil Şahin'e konuşan Hadi Özışık, reklam ambargosu uygulandığını ifade ederek İnternethaber'i kapatabileceklerini söyledi. Özışık, alıcı çıkması durumunda ise internet sitesini satmayı düşündüğünü belirtti. 

Özışık, sahibi olduğu İnternethaber'e yönelik reklam ambargosunu şu sözlerle anlattı:

"İnternethaber şu anda 23 yıllık bir site. 50-60 tane çalışan arkadaşımız var. Bunu özellikle belirtiyorum, benim şahsi bir kaygım yok. Benim gelirim var. Ben yarın İnternethaber'i kapattığımda maddi olarak herhangi bir sorun yaşamayacağım, bunu biliyorum. Kira gelirim var. Facebook ve Youtube'dan gelirim var. Fakat İnternethaber'de benimle 20 yıldır çalışan editör arkadaşım var. Ben İnternethaber'i kapattığımda bu arkadaşların tamamı işsiz kalacak. Gelirle gider birbirini karşılamadığı zaman, dolayısıyla şu anda düşünüyoruz. Ayakta kalabilir miyiz, kalamaz mıyız diye düşünüyoruz. Maaş ödememeye başladık, cepte olan her şeyi yine personel için giderlerimiz için harcadık. Çok zor durumda kalmamız durumunda maalesef kapatmak durumunda kalacağız.”