Gündem
09 Mayıs 2021 16:36 Son Güncelleme: 09 Mayıs 2021 17:09

Sedat Peker'in bu kez hedefinde Serhat Albayrak var: Senin için vekilin kemiklerini kırdırttım

Suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı yeni videoda eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ı karakolda darbettirdiğini açıkladı.

Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma yürütülen Sedat Peker, "Derin devletçiler, pelikancılar; Bir tripoda, bir kameraya yenileceksiniz" başlığı ile yeni video yayınladı.

"KEMİKLERİNİ KIRDIRDIM"
Peker, videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesi hakkında hakaretler ettiği için Feyzi İşbaşaran'ı karakolda avukatına darbettirdiğini açıkladı.

"Turkuvaz grubunda Serhat Albayrak, Berat Albayrak beyin abisi. Esas tehlikeli beyin hep o derler." diyen Peker, "Senin yengene, yengenin annesine, Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben milletvekilinin devletin karakolunda kemiklerini kırdırdım. Yetmedi mahkemeye çıkarken biraz daha kırdırdım. Pişman değilim. Karıya, kıza, anaya kötü laf olmaz" ifadelerini kullandı.

                             Serhat Albayrak

"PEKİ SİZ NE YAPTINIZ?"
Duruma çok sinirlenen Peker, şöyle devam etti: "Peki sizin yaptığınıza bak. Karımın iç çamaşırını erkek polise aratmaya kalktınız. P......lerin evini ararken kadın polis götürdünüz de benim evime sadece erkek polis soktunuz" dedi.

Peker ayrıca İşbaşaran'ın darbedilmesi konusunda şu an AK Parti MKYK'sında bulunan bir hemşerisinin ricacı olduğunu belirtti.

"İŞBAŞARAN'A KARAKOLDA DARP" OLAYI NE?
Eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve ailesine hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. İşbaşaran, bulunduğu karakolun önünde ve adliyeye sevk edildiği sırada onlarca kişinin protestosuna maruz kalmıştı. İşbaşaran, adliyeye sevk edilirken kalabalık bir grup polis aracını yumurta yağmuruna tutmuştu. İşbaşaran, adliye girişinde iki kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı.

Ayrıca İşbaşaran'ı Sedat Peker'in avukatı İsmail Barbaros Aslan'ın da karakolda darbettiği söylentileri çıkmış, o dönem bu iddialar Peker tarafından yalanlanmıştı.