Gündem
09 Tem 2021 00:04 Son Güncelleme: 09 Tem 2021 00:06

Sedat Peker'in 15 Temmuz iddiaları sonrası basın danışmanından dikkat çeken paylaşım!

İçişleri Bakanı Soylu’yu hedef alan paylaşımlarda bulunan Sedat Peker’in iddialarının ardından basın danışmanı Emre Olur’dan çarpıcı bir paylaşım geldi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin yeni iddialar öne sürdü. İddialar sonrası Peker'in basın danışmanı Emre Olur dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün yaptığı paylaşımlarda bugünü işaret ederek kimi açıklamalarda bulunacağını yazmıştı.

Peker, sosyal medya hesabından biri dizi paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin yeni iddialar öne süren Peker, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz sürecinden Soylu'nun halka yetkisi olmadığı halde silah dağıttığını iddia eden Peker, Ahmet Onay'dan bahsetti.

Peker Onay'a ilişkin ''Silahları getiren araçta Esenyurt Ak Parti gençlik kolları başkanı Abdülsebur Soğanlı,ve de 15 Temmuz gazisi İçişleri Bakanlığı personeli Ahmet Onay vardı.Bu kişiye Gazi olması dolayısıyla ben araba alıp hediye etmiştim.Kendisi sayın Cumhurbaşkanımızın da sevdiği bir isimdir'' ifadelerini kullandı.

BASIN DANIŞMANINDAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Sedat Peker'in iddiaları sonrası Peker'in basın danışmanı Emre Olur, dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Sedat Peker ile Ahmet Onay'ın birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Olur, ''Trolleri harekete geçirmişler. Sedat Peker, Ahmet Onay’ı tanımaz diyorlar. 15 Temmuz gazisi olan kişiyi potaya sokuyor diyorlar. Arkadaşlar, Sedat Peker yalan söylemez'' notunu düştü.

Söz konusu fotoğraf şöyle: