Gündem
13 Mayıs 2020 12:44 Son Güncelleme: 13 Mayıs 2020 13:20

Sedat Peker'den Tuncay Özkan ve Berat Albayrak iddiası: FETÖ'nün hedefinde

Sedat Peker yayınladığı videoda, Ergenekon Davası’nda beraber yargılandığı CHP'li Tuncay Özkan, Hazine Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve Alaattin Çakıcı hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Sedat Peker 3. Göz Gazetesi adıyla youtube kanalı üzerinden, kendisini hedef alarak yayınlar yapan isimlerin de algı oyunları oynadığını öne sürdü.

Konuşmalarında devlet yetkililerine de seslenen Sedat Peker, kendisine algı operasyonları oynayan bu şahısların, yönetildikleri kişiler tarafından öldürüleceğini ve suçun kendisine atılacağını iddia ederek, bu kişileri koruma altına alın’ çağrısında bulundu.

TUNCAY ÖZKAN'A MESAJ

Peker paylaştığı videoda şöyle konuştu:

“Kendisi belki farkında belki değildir. Ergenekon dosyasında kendisiyle beraber yargılandığımız Tuncay Özkan, Türkiye’deki popüliterisinden daha yüksek bu caoğrafyada tanınıyor. Birçok ülkeye gittim. Kendisini bir nefret objesine dönüştürmüşler. Merak ettim, parti lideri değil, hiçbirşey değil.

Neden devamlı her dakika bulunduğumuz yurtdışındaki ülkelerde kendisine karşı bir düşmanlık var. Ben kendisiyle tahliye olduktan sonra bir kere olsun görüşmedim. Ancak mahkeme süresi boyunca Tuncay Özkan’ın mahkeme süresi boyunca yapmış olduğu dik duruşu gözlerimler gördüm.

METİN FEYZİOĞLU

Ayriyeten bir örnek daha vereyim. Metin Feyzioğlu… Kendisi Türkiye’de Barolar Birliği Başkanı… Kendisini hiç tanımam. Ancak Türkiye’deki tanınmışlığından buradaki popüliterisi daha yüksek… Kendisiyle ilgili derin devletin adamı olduğunu, Türkiye’de yapılan yargılamaları hukuksuz bir şekilde kamufle ettiğini, yani mağdurun hakkını, sanığın hakkını savunacak barolar birliği başkanının aslında derin devletin adamı olup, bu savunmaları insanların engelleyecek çalışmalar yaptığını yaymışlar. Bir yerden, iki yerden, üç yerden duymadım. Ve kendi kendime dedim ki: acaba Baro başkanı bey, buralarda bu kadar meşhur olduğunu biliyor mu?

BERAT ALBAYRAK

Burada dini cemaatlerin davetleri üzerine ziyaretlere gittim dergahlara… Sivil toplum kuruluşlarına gittim. Tüm partilerin hepsiyle görüştüm. Mesela sayın Bakan Bey’in, dini cemaatlerle ilgili operasyonlar hazırladığını ancak bu operasyonların durdurulduğunu, Sünni düşmanı olduğunu söylediler. Devamlı bu  şekilde çalışma yapmışlar. Bu çalışmayı yapabilecek tek güç, FETÖ’dür.

BU İNSANLARA SALDIRI YAPIYORLAR

Benim anlatmak istediği şuydu: Bakan Beyi, Berat Beyi başarılı bulursunuz, bulmazsınız, seversiniz sevmezsiniz bu sizin sorununuz… Tuncay Özkan’ın görüşünden nefret edersiniz etmezsiniz bu da sizin sorununuz… Metin Feyzioğlu’nun ismini belki hiç duymamışsınızdır ama şimdi duydunuz. Benim anlattığım şu… Bu insanlara sistematik olarak dünyanın her yerinde saldırı yapıyorlar. Eğer ki bunlar birilerini hedef seçtiyse, birilerine bu kadar düşmanlık yapıyorlarsa, bu oyuna gelmemek, beni bu oyuna getirdiler diyorum. Sonra da diyorum ki bunu anladım. Bunu anladıktan sonra yeni hikaye başladı.

ALAATTİN ÇAKICI

Sayın Alattin Çakıcı’yla ilgili kan gövdeyi götürecek gibi algılara başladılar. Cahil arkadaşlarımız da bu algıların içerisinde belki kullanılanlar oldu. Biz 17 sene önce Alaattin abiyle Kur’ana el basıp, yemin ettik, kendisine gittiğim ziyarette… Yaşadığımız sürece birbirimize düşman olmayacağız diye… Kendisiyle bu konuyu konuştuk. Ertesi günü de oğlu Ali’yi, benim yanıma yolladı.

Bu yaşanan video olaylarıyla ilgili de kendisine geçmiş olsun diye aradığımda, ‘Namuslu, şerefli insanlar bu şekilde videolar çekip, insanlara bu şekilde iğrenç konuşmalar yapmazlar… Kendini üzme, canını sıkma, ben yaşça senin büyüğünüm… Benim için elimden bir şey olursa yaparım’ dedi. Ben de, teşekkür ederek, ‘Allah senden razı olsun, yorgunsun, cezaevinden çıktın, inşallah sağlığını sıhhatini toparlarsın’ dedim.

 TEK MERKEZDEN YÖNELTİKLERİNİ SÖYLEDİM

Kıymetli dostlarım bunları anlatmamdaki sebep şu… Daha sonrasında tekrardan başka bir hikayeyle önümüze çıktılar… Bir anda sistematik şekilde Ankara’da yayın yapan FETÖ’nün üyeliğinden cezaevinden çıkmış bir kişi, sözde kanat önderi… ağzı bozuk, pis, iğrenç, lağımdan akar gibi konuşan ve beni tahrik etmek için her şeyi yapar. Daha sonra Bursa’da, 3. Göz diye youtube’da bir televizyon kanalının sahibi…

Bu kişi de darbeyi övmekten cezaevine girmiş, yani Fetullahçılıktan cezaevinden yeni çıkmış bir kişi… Tüm yayınları şahsıma yönelik yapıyorlar… Daha sonra Ümraniye’de 3 tane kardeşten oluşan bir yapı, bir aile… Bunları konuya dahil ettiler. Ve durmadan ağır küfürler, ağır hakaretler, çok ağır şeyler… Bunun haricinde polislikten atılmış bir kişi…

HEPSİNİN ORTAK NOKTASI DARBEYLE İLGİLİ

Şimdi tüm bunlara baktığımız zaman sistematik yapı içerisinde, her daim söyledim, tek merkezden yönetildiklerini, bulmak için polis olmaya, savcı olmaya gerek yok. Arkadaşlarımız bunların geçmiş paylaşımlarını inceledikleri zaman hepsinin ortak noktası darbeyle ilgili bunun bir oyun, bir kurgu olduğunu söylemeleri… hepsinin devlet idaresindeki en üstteki sayın cumhurbaşkanına küfür etmeleri..

 ÜLKEMİZİN SOKAKLARINI KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR

Ve bunların haricinde yine bu insanların ortak noktaları, Ümraniye’deki şahıslar, benimle ilgili ağır küfürleri ettikten sonra benim adıma, bir tane beni seven bunlara resim yollayıp, tehdit etmiş, ‘Siz Reis’e böyle yapıyorsunuz, bir gün derse sizi mahvedeceğiz’ demiş. Allaha yemin olsun ben böyle bir şey demeyeceğim.

Çünkü biliyorum ülkemizin sokaklarını karıştırmak istiyorlar. Çünkü biliyorum ülkemize ekonomik olarak saldırı yapıyorlar. Biliyorum Suriye’den Libya’dan ülkemizin menfaatlerini çok iyi bir şekilde savunabilirken, bu iç karışıklıklarla, devletimizin kafasını meşgul etmek istiyorlar. Ve bunun gibi birçok şey biliyorum.

 NEDEN ÇALIŞIYORLAR?

Fetullahçıların yurtdışında yapmış oldukları algı çalışmalarını anlattım. 2.5 sene boyunca bizi bakan Beye düşman ettiler. Ancak yine söylüyorum, biz buna düştük. Buna düşmemek lazım. Eğer Tuncay Özkan’ı kötülüyorlarsa, CHP’li diye gidin oy verin demiyorum, ama şunu düşünün, neden bu adamı nefret objesi haline getirmeye çalışıyorlar? Metin Feyzioğlu’na bu kadar çalışıyorlarsa yurtdışında, neden bu adama çalışıyorlar?

FETÖ, YURTDIŞINDA ÇOK ORGANİZE

Kıymetli dostlarım bizdenmiş gibi gözüken, bizim yanımıza gelen, bize birilerini kötüleyen konulara önce mesafeli durun, inceleyin, sonra inanın.. Çünkü FETÖ artık sistematik olarak farklı bir savaş yönetmeye başladı. Ve görünen o ki, yurtdışında bunda çok başarılılar. Ve yine görünen o ki, Türkiye’de de çok başarılılar…

 BİR İNSANI YOK ETMEDEN ÖNCE, İSMİNİ YOK EDECEKSİN

Bazı dostlarım bana bunlara cevap verme diyor. Ya Allah aşkına ben bana küfür eden sokaktaki bir iki insana cevap vermiyorum. Dünyada bir gerçek var. Araştırma yapan, kitap okuyan herkes bilir. Bir insanı yok etmeden önce, ismini yok edeceksin. PKK’ya silah sattığımı dillendirip, milliyetçi kesimin sevgisini yok etmeye çalıştılar. Rus kadınına tecavüz ettiğimi tekrardan gündeme getirip, aile yaşantımdan dolayı şahsıma sevgisini yok etmeye çalıştılar. ‘Darbecilerle anlaştı yurtdışına çıktı’ deyip, dedikodu yayıp, tüm halkın içinde şahsıma sevgi duyan varsa sevgisini yok etmeye çalıştılar. Önce ismi yok ettikten sonra,şahsın kendisini yok etme sırası gelir.

 KAFAMI KESMEYE ÇALIŞIYORLAR

 Bana cevap verme, sessiz ol diyorsunuz. Allah aşkına görmüyor musunuz kafamı kesmeye çalışıyorlar. Tamam devletin en üst ricalinin bunlardan haberi yok. Onların emriyle bu yapılmıyor. Bunu biliyorum, bunu anladım. Ama alt kademede bir şeyler yapılıyor. Akıl saçması bir şekilde Anadolu Adliyesi başsavcılıktan alınan izinle hakkımda suç dosyası oluşturulmaya çalışılıyor. Ben bu suç dosyasının içine koyduklarını anlatmazsam, bu suç dosyasında kullandıkları gizli tanığın kim olduğunu anlatmazsam, benim başıma bir sıkıntı geldiğinde, bu hikayelerle inandırdıkları sizleri de inandıracaklar kardeşlerim. Önce ismime saldırdılar, şimdi dosya yapıyorlar.

SİZİ ÖLDÜRECEKLER

Eğer ki bana bir şey yaparlarsa, siz de benim anlattıklarımdan ikna olmazsanız iyi ki başına bu geldi deyin. Eğer ki ikna da olursanız deyin ki Allah bu delikanlının yardımcısı olsun. Ama size bir şey söyleyeyim sizi öldürecekler… Sizi bu kurgunun içinde domine edenler inanın sizi öldürecekler.

 AVUKATIM BAŞVURU YAPTI

Avukatım sizler için başvuru yaptı. ‘Bu şahıslar, öldürülüp suç, müvekkilimin üzerine atılacağı konusunda büyük şüphelerimiz var. Bu kişileri polis koruması altına alın’ diye. Ben elimden her şeyi yaptım. Ancak devletimizin sayın polisleri, devletimizin sayın yetkilileri, Allah aşkına kendinizi benim yerime koyun ve bu şartlarda bile yapmıyorum ve yapmayacağım. Beni seven milyonlarca kardeşime de yapmayın diye yalvardım. onlar da yapmayacak. Ancak suçu benim üzerime atmak için bunlara bunu yapacaklar. Lütfen bu konulara çok dikkat edin” dedi.

İşte videonun tamamı: