Gündem
12 Eyl 2021 23:58 Son Güncelleme: 13 Eyl 2021 00:03

Sedat Peker'den "kripto FETÖ" uyarısı

Sedat Peker, terör örgütü FETÖ ile ilgili yapılan mücadeleye ilişkin sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımlarda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, terör örgütü FETÖ ile ilgili yapılan mücadeleye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Peker, "bu masallara hiçbir vatan evladını inandıramazlar" diyerek kripto FETÖ uyarısı yaptı.

Sedat Peker'in Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Fettah Tamince hatırlatması yaptığı FETÖ ile mücadele paylaşımı şöyle:

1-Bank Asya’ya para yatıranları fetöcü diye cezaevine atarken o dönemin Bank Asya genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun SPK’nın başına getirilmesine sessiz kalanlar vicdan sahibi kimseyi fetö ile mücadele edildiğine inandıramazlar.

2-Akın İpek’in mallarına fetöcü diye el koyulurken Rixos Hotellerinin sahibi Fettah Tamince’ye devlet ihalesi verenler akıl sahibi hiç kimseyi fetöyle mücadele edildiğine inandıramazlar.

3-Hain 15 Temmuz kalkışmasında 13-14-15 yaşlarında olan askeri okul öğrencilerini yaşları şimdi tutuyor diye tutuklayanlar kripto fetöcü olduğu herkesçe bilinen emekli subayların televizyonlara çıkmasına izin verirken bana fetö ile mücadele ediliyor masalını asla anlatamazlar.

4-Bütün fetöcü hesaplar bana saldırırken aldıkları para ya da başka menfaatler uğruna beni fetöcülerle yan yana getirmeye çalışan kahpeler, şerefsizler, köpekler, namussuzlar; bu masallara hiçbir vatan evladını inandıramazlar.