Televizyon
09 Mayıs 2022 10:57 Son Güncelleme: 09 Mayıs 2022 11:02

Sedat Peker video çekecek mi sorusuna yanıt verdi! "Bir hamle yapacağız"

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in video yayımlamasının üzerinden 1 yıl geçti. Halk TV canlı yayınında konuşan Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, 'Sedat Peker'den helalleşme videosu gelir mi' sorusuna yanıt verdi.

Çektiği videolarıyla Türkiye'nin gündemine oturan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in video yayımlamasının üzerinden 1 yıl geçti.

Halk TV'de Gökmen Karadağ ile Açıkça programına konuk olan Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, Sedat Peker'in yakın çevresiyle görüştüğünü açıkladı. Pehlivan, Seçim öncesi 'Sedat Peker'den helalleşme videosu gelir mi' sorusuna yanıt aldığını söyledi.

"BİR HAMLE YAPACAĞIZ"
Barış Pehlivan, Sedat Peker'in çevresine "Şuan için bu dünyada tek isteğim video çekmek ve kalan işimi tamamlamak. Ben tek başıma bu kadar mücadele veriyorum. Benim anlatacaklarımının etkisinden herkes faydalanacak. Pasaportum yok, kırmızı bültenle ilgili bir karar var. Hareket edemiyorum. Ben işimi bitirmek istiyorum. Bakın ben üzerime düşeni bitireceğim. Sonu nasıl biter bilmiyorum. Ben video çekersem bugün deport edileceğimi biliyorum. Sonu nasıl biter bilmiyorum. Ancak seçim öncesi Japon intihar pilotları gibi galiba bir hamle yapacağız gibi görünüyor" diye konuştuğunu aktardı.