Polemik & Kulis
15 Haz 2015 09:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:39

Sedat Peker ile Emre Uslu Twitter'da fena kapıştı! "Eğer ki ben mafyaysam..."

Sedat Peker kendisi için "mafya babası" diyen Emre Uslu'ya Twitter hesabından cevap verdi.

Sedat Peker "Eğer ki ben mafyaysam 92 yılından itibaren düzenli olarak benden neden himmet, kurban, burs adı altında astronomik bağışlar kabul ettiniz" dedi. Peker'e yanıt geçikmedi

Cemaat'e yüklü miktarlarda bağışlar yaptığını ifade eden Sedat Peker, Fethullah Gülen'in kendisine altın saat gönderdiğini yazdı.

"ASTRONOMİK BAĞIŞLAR..."

"Eğer ki ben mafyaysam 92 yılından itibaren düzenli olarak benden neden himmet, kurban, burs adı altında astronomik bağışlar kabul ettiniz" diyen Peker, şunları söyledi.

"BENİ YALANCILIKLA SUÇLARSAN"

"Hocaefendiye ani bir şey olursa Cemaat'e kim abilik yapar diye, düşünüldüğünde akla gelen isimlerden ilk bir kaçı olan kişiler, ben eğer ki mafyaysam benimle niye görüşmüşler Emre Uslu. Benimle görüşmeye gelen isimleri söylememem benim kalitemdir. Ancak beni yalancılıkla suçlarsan isimlerini açıklamak zorunda kalırım.

Eğer ki ben mafyaysam benim çocuklarımı hizmet evlerinde niye yetiştirdiler Emre Uslu. Eğer ki ben mafyaysam 92 yılından itibaren düzenli olarak benden neden himmet, kurban, burs adı altında astronomik bağışlar kabul ettiniz.

"İSPATI KESİN MADDELER..."

Eğer ki ben mafyaysam hocaefendinin isminin yazdığı ve sadece 10 tane olan altın saatten bana neden hediye yolladınız Emre Uslu. Eğer ki ben mafyaysam Kimse Yok mu derneğine benim kundaktaki çocuğum adına gönderdiğim yüklü bağışları neden kabul ediyordunuz Emre Uslu. Eğer bunlar yetmediyse sana sabaha kadar ispatı kesin maddeler yazabilirim. Anladın mı Emre Uslu."








EMRE USLU'DAN YANIT: SEVİNDİRİCİ HABER

Emre Uslu, Peker'in mesajlarına şöyle yanıt verdi: "Aha @sedat_peker Mafya olmadığını açıkladı. Bakın bu Türkiye'nin duyduğu en sevindirici haber şimdi :)) Ayrıca @sedat_peker yanlış adama yanlış soru soruyorsun. Ben ne cemaatin sözcüsüyüm ne de cemaatle bir ilişkim var. Git onları Cemaat sor. Bana benmile ilgili soru sor @sedat_peker, yazdığım yazılar vs. Mafya olmamana ayrıca sevindim. Legaliteyi her zaman desteklerim."