Gündem
02 Kas 2021 22:02 Son Güncelleme: 03 Kas 2021 08:29

Sedat Peker, Halil Falyalı'nın son durumunu açıkladı: "Kıbrıs'ta kıyamet kopmak üzere"

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, KKTC’de kumarhane ve bahis sitelerinin sahibi olan ve kendisinde siyasilerin 'şantaj' kasetlerinin olduğu iddia edilen Halil Falyalı hakkında açıklama yaptı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. İddiaları sonrası KKTC'de tutuklanan Halil Falyalı hakkında bilgi veren Peker, Falyalı'nın son durumunu açıkladı.

 Peker, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Savcı ve Hakimler gerçekten tüm bölgeyi şaşırtmaya devam ediyor. halil falyalı’yı hastaneden çıkarıp cezaevine yollamışlar. Galiba Kıbrıs’ta kıyamet kopmak üzere" diye yazdı.

 

 HALİL FALYALI KİMDİR?

 Falyalı, Sedat Peker’in iddialarına göre Erkam Yıldırım ve Mehmet Ağar’la birlikte kokain ticaretinin de merkezinde yer alıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 7 Ekim’de hakkında yakalanma kararı çıkarılan kumarhane işletmecisi Halil Falyalı yakalandı. Falyalı, işletmecisi olduğu kumarhanede hırsızlık yaptığını iddia ettiği çalışanını zorla alıkoyarak, darp ve tehdit ettiği gerekçesi ile beraberinde 3 çalışanı ile turizm merkezi Girne’de mahkeme karşısına çıkarılmıştı. Mahkeme, Halil Falyalı ve 3 çalışanının soruşturma maksatlı 3 gün süreyle gözaltında kalmasına karar verilmişti.