Gündem
19 Mayıs 2021 17:24 Son Güncelleme: 19 Mayıs 2021 17:35

Sedat Peker, Cüneyt Özdemir'in yayınına yorum yaptı

Sedat Peker, yayınladığı videolar ile gündeme getirdiği iddialar hakkında konuşan gazeteci Cüneyt Özdemir'in yayının chat kısmına, "Namusu maaşından fazla olan gazetecilere selam olsun" yazdı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son günlerde yayınladığı videolar ile gündemde. Peker, yayınladığı videolarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar hakkında iddialarda bulundu. Peker, son olarak da Soylu ve Hadi ile Süleyman Özışık kardeşler hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Peker, bu kez de konuyu kendi kanalında tartışan gazeteci Cüneyt Özdemir'in yayınına yorum yazdı. Peker, Özdemir'in YouTube kanalından gazeteci Kenan Taş'ı konuk ettiği programın açık olan chat alanına 'Reis Sedat Peker' hesabıyla, “Namusu maaşından fazla olan gazetecilere selam olsun” yazdı.

Peker'in görüşme kayıtlarını yayınlamasından bir süre önce Cüneyt Özdemir'in yayınına katılan ve iddialar hakkında konuşan Hadi Özışık, "Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'e mesaj götürmüşsem namussuzum, şerefsizim, alçağım" demişti.  Özışık ayrıca 'dostluk' vurgusu yaparak "Ben dostuma kalleşlik yapmam. Zarar görmesi açısından en ufak bir adım atmam" demişti.