Gündem
16 Haz 2021 13:54 Son Güncelleme: 16 Haz 2021 14:43

Sedat Peker, Cem Küçük'ü hedef aldı! "Sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin"

Sedat Peker, yeni açıklamalar yapmaya devam ederken hedefindeki yeni isim ise Cem Küçük oldu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ü 'çakma MİT'çi' olarak tanımladı. Peker, Cem Küçük'ün de firari Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount'ta bedava kaldığını belirtirken, "Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım" ifadesini kullandı. 

“BANA BİR ATAR YAPMIŞTIN SONRA TWEETİ SİLMİŞTİN YA...”

Peker şunları yazdı:

“Çakma MİT’çi, süslü sülüye uyguladığım taktiği sana uygulayacam. Parça parça koparıp psikolojini bozacam. Önce seni delirtecem, sonra tedavi edecem.

Çakma MİT’çi Cem Küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün. Geceliği 50-100 bin liralık otelde kalmak güzel. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım. Sizin namusunuz aldığınız rüşvet kadar.

cem küçük, çakma MİT’çi; bana bir atar yapmıştın sonra tweeti silmiştin ya... Tweette şöyle diyordun: Senin gibilerle uğraşmak benim hayat boyu görevim. Çakma MİT’çi, adaya ne zaman veda etmek istersin? Fakat seni hemen yollamayacağım.

Çakma MİT’çi (Cem Küçük); senin böyle saldırgan olma sebebin, benim duyduğuma göre sen çocukken sevgisiz büyümüşsün. Annen baban bile seni eldivenle seviyormuş. Ancak ben seni ötekileştirmeyecem. Önce seni deli edip sonra da sevgi terapisine alacam.

Ben seni sevgi terapisine aldığımda eldivenle sevmeyeceğim. Sana annenden babandan daha çok şefkat göstereceğim. Sen benim gurur kaynağım olacaksın, o benim en iyi hastamdı diyeceğim.”

CEM KÜÇÜK SEDAT PEKER İÇİN YAPTIĞI PAYLAŞIMI SİLMİŞTİ
Sedat Peker'in açıklamaları sonrasında Cem Küçük, "Elinden geleni ardına koyma. Senin gibilerle sonuna kadar mücadele etmek benim ruhumda var. Bu işler bittiğinde kim nerde olacak göreceğiz” diye yazmıştı.

Cem Küçük, paylaşımı Sedat Peker RT ettikten sonra silmişti.