Gündem
18 Şub 2016 16:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:21

Sedat Peker Ankara saldırısından sonra konuştu: Çıtayı bir adım yükseltiyorum!

Sedat Peker Ankara saldırısının ardından çıtayı bir adım yükselttiğini söyleyerek "Beni yolda durdurup reis biz onların kanlarıyla duş almayacağız, kanlarını içeceğiz diyorlar." dedi.

Sedat Peker bu kez Ankara katliamının ardından konuştu. Peker, Ankara katliamına sevinenler olduğunu söyleyerek "Bu milletin beklediği o vakit geldiği zaman yani yüce Allah korusun, devletimiz işlemez hale gelirse yaşanacak olaylardan sonra, bu hadiseleri falanca yer katliamı, filanca yer katliamı şeklinde anmaya sizlerin ve yakınlarınızın hakkı olmayacaktır" dedi.

Peker açıklamasının devamında "Ben sizi tehdit etmiyorum. YÜCE ALLAH korusun önümüzdeki zamanlarda başınıza gelecekleri peşin peşin söylüyorum. Bundan sonra beni şikayet ederken bizi tehdit ediyor, asla demeyin. Bunları bizzat yaşayacaksınız,diyor deyin (Yani çıtayı bir adım yükselttiğimi söyleyin.)" ifadelerini de kullandı. Peker, sözlerini "Beni kanlarınızla duş alacağız dedim diye suçlayan gafiller, siz benim hümanistliğime yatın kalkın dua edin. Sokakta karşılaştığım VATAN EVLATLARI, REİS sen az bile söyledin. Biz onların kanlarıyla duş almayacağız, hem vallahi hem billahi onların kanlarını içeceğiz. diyorlar" ifadeleriyle bitirdi.

"RÜZGAR EKENLER FIRTINA BİÇECEKLER"

Sedat Peker, açıklamasında şunları söyledi: "Yapılan terör saldırılarından sonra ÜLKEMİZİN bazı bölgelerinde sevinç gösterileri yapanlar oluyormuş. Bu milletin beklediği o vakit geldiği zaman yani YÜCE ALLAH korusun, DEVLETİMİZ işlemez hale gelirse yaşanacak olaylardan sonra, bu hadiseleri falanca yer katliamı, filanca yer katliamı şeklinde anmaya sizlerin ve yakınlarınızın hakkı olmayacaktır. Tarihte her zaman kanıtlandığı üzere; 'Rüzgar ekenler, fırtına biçecekler!' Bu milletin fedailerinin kanının koyu olduğunu ve onların asla geceleri görünmediğini mutlaka öğrenecekler.

"ÇITAYI BİR ADIM YÜKSELTTİĞİMİ SÖYLEYİN"

Şimdi bu sözlerimi okuyan bazıları yine hakkımda adliyelere şikayet dilekçesi vereceklerdir. Onlara son sözüm şudur; Kulağınızı açın ve beni iyi dinleyin. Ben sizi tehdit etmiyorum. YÜCE ALLAH korusun önümüzdeki zamanlarda başınıza gelecekleri peşin peşin söylüyorum. Bundan sonra beni şikayet ederken bizi tehdit ediyor, asla demeyin. Bunları bizzat yaşayacaksınız, diyor deyin (Yani çıtayı bir adım yükselttiğimi söyleyin.).

"KANLARINI İÇECEĞİZ"

Kıymetli Dostlarım, YÜCE ALLAH'a şükürler olsun ki bu karanlık döneme topal bir şekilde yakalanmadık. Merkez Bankamızda para, devlet kadrolarında ise yeterli inanç var. Yazımın başında da söylediğim gibi bizler kutsallarımızın delisiyiz. DİNİMİZE ve VATANIMIZA olan sevgimizden dolayı delirmek üzere olan kimseleriz...Beni kanlarınızla duş alacağız dedim diye suçlayan gafiller, siz benim hümanistliğime yatın kalkın dua edin. Sokakta karşılaştığım VATAN EVLATLARI,REİS sen az bile söyledin. Biz onların kanlarıyla duş almayacağız, hem vallahi hem billahi onların kanlarını içeceğiz. diyorlar. Men Dakka Dukka (Eden bulur!..)"