Polemik & Kulis
11 Oca 2018 09:52 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:55

Seda Sayan'dan Yeşim Salkım hamlesi: Tehditkar sözleri...

Mahkeme Seda Sayan'ı haklı buldu, Yeşim Salkım'ı 2 ay uzaklaştırdı.

Gülben Ergen'i programında ağırlayan Seda Sayan'a  Instagram'da yayınladığı hikayesinde tehditler savuran şarkıcı ve sunucu Yeşim Salkım hakkında mahkeme 2 ay uzaklaştırma kararı verdi. Yıllardır Gülben Ergen ile kavgalı olan Yeşim Salkım,  çektiği videoda  "Lümpen" dediği Sayan'ı "Seni geldiğin yere gönderirim" diyerek tehdit etmişti.

NE OLMUŞTU?

Show TV'nin yeni programı Seda Sayan'la gündeme bomba gibi düştü. Seda Sayan ilk bölümde Gülben Ergen'i ağırladı.

Eski eşi Erhan Çelik ile davalık olan şarkıcı Gülben Ergen bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

Ergen, "Susmak da bir cevaptı aslında. Susarak konuştum. Yangının orta yerinde sadece sana bağlandım. Bir haykırmaydı. Bir ringde dokuz kişiyle savaşamazsın. O kadar çok yerden saldırı geliyordu ki... Ben sessiz kaldım, şarkımla çıktım. Her yerden saldırdılar. Hep sabır çok sabır... Ben dostumun programına geliyorum. Sadece benim sınavım değildi... Gücü başkasının sırtına dayanarak alırsan, düşersin... Hangisinin neyine cevap vereceksin... Sacit Aslan diye birden bire dost çıktı karşıma bambaşka yorumlarla... Benim ölümümü seyrettiler..." dedi.

YEŞİM SALKIM'DAN SEDA SAYAN'A TEHDİTKAR AÇIKLAMA

Yeşim Salkım, Hakan Uzan’dan boşanmasından sorumlu tuttuğu Gülben Ergen’i hedef almıştı.

Salkım, Gülben Ergen'i konuk alan Seda Sayan hakkında tehditkar ifadeler kullandı. Instagram hesabından, "Gönderirim seni de geldiğin yere!" dedi. Seda Sayan bu paylaşım üzerine harekete geçti.