Magazin
07 Kas 2019 09:37 Son Güncelleme: 07 Kas 2019 10:00

Hatice'nin hastane pozu sosyal medyada gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren genç şarkıcı Gökhan Akar'ı hastanede ziyaret eden Hatice'nin verdiği poz sosyal medyada takipçileri tarafından eleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Kastamonu'da şehit ailesini ziyaret ettikten sonra konser alanına doğru yola çıkan genç şarkıcı Gökhan Akar, trafik kazası geçirmiş ve bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılmıştı.

Yaşadığı beyin travması nedeniyle doktorları tarafından uyutulan şarkıcıdan iyi haber geldi. Önceki gün ilk kez gözlerini açan genç şarkıcının ilk sözleri, "Annem öğrendi mi, söylemeyin çok üzülür" oldu.

HATİCE ZİYARETE GİTTİ
Genç şarkıcıyı hastanede ziyarete giden Hatice Gökhan Akar'la çektiği fotoğrafını paylaştı. Hatice'nin bu pozu takipçileri tarafından eleştirildi.

Hatice, fotoğrafını "Canım bitanem şükürler olsun çok iyisin daha iyi olacaksın" notuyla paylaştı.

Hatice'nin fotoğrafına gelen yorumlardan bazıları:

Hatice hasta pozumu paylaşmış, dergi kapağımı belli değil.

Kadın cazibeli hastanede bile...

O nasıl bir duruştur ya maşallah.

POPOSUNU AÇMIŞTI
Bir derginin moda defilesi için ünlü isimlerle birlikte podyuma çıkan şarkıcı Hatice taşıdığı transparan kıyafetle yaptığı şovla bir anda magazin gündemine oturmuştu. Defileyi düzenleyen organizasyon şirketi, diğer modacıların hakkını korumak için podyumda kalçasını gösteren Hatice'ye soruşturma açılmıştı.