Magazin
03 Şub 2014 09:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:55

Seda Sayan'dan oğluna 12 milyon dolarlık servet!

Bugüne kadar kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan, bundan sonra yatırımlarını oğlu Oğulcan’ın değerlendireceğini söyledi.

Sayan, 12 milyon dolar değerindeki iki mülkünü oğluna verdiğini açıkladı.

Ün­lü sa­nat­çı Se­da Sa­yan, bir­kaç yıl ön­ce Eti­le­r’­de ün­lü ge­ce ku­lü­bü Şam­da­n’­ın mül­kü­nü 8.5 mil­yon do­la­ra sa­tın al­dı. Eti­le­r’­in en iş­lek
ye­rin­de bu­lu­nan mülk, işa­dam­la­rı­nın da göz­de­siy­di. Hat­ta Fe­rit Şa­hen­k’­in kı­sa bir sü­re ön­ce Sa­ya­n’­dan bu mül­kü sa­tın al­mak is­te­di­ği de
id­di­a edil­miş­ti. Ya­tı­rı­mı­nı her za­man gay­ri­men­ku­le ya­pan Sa­yan, bu mül­kü­nü el­den çı­kar­ma­yı ke­sin­lik­le dü­şün­me­di­ği­ni söy­le­di. Ün­lü sa­nat­çı, “O­ra­sı oğ­lu­mun. Oğul­can İtal­ya­’da iş­let­me oku­yor. Önü­müz­de­ki yıl dönecek ve işlerin başına geçecek. İs­ter sa­tar, is­ter iş­le­tir. Ne istiyorsa yap­sı­n” diye konuştu.

CİHANGİR’DE APARTMAN

Se­da Sa­ya­n’­ın eği­ti­mi­ni al­dı­ğı mes­le­ği ya­pa­bil­me­si için oğ­lu­na sun­du­ğu im­kan­lar bu­nun­la da bit­me­di. Ün­lü sa­nat­çı, Cihangir’de bulunan 3.5 milyon dolar değerindeki apart­ma­nın da oğlu Oğulcan Engin’in olduğunu söyledi. Her iki me­kan­da da oğ­lu­nun söz sa­hi­bi ola­ca­ğı­nı be­lir­ten ünlü sa­nat­çı, “Oğ­lum ya­şı kü­çük ol­ma­sı­na rağ­men çok ol­gun bir ço­cuk. Her şe­yin iyisini hak ediyor. Ser­ve­tim oğ­lu­ma fe­da ol­su­n” dedi.

Bugün