Seda Sayan'da şaşkına çeviren olay! Hamile kadın aşığıyla gardıropta basıldı

Star TV'de Sabahın Sultanı Seda Sayan ismiyle başlayan yeni programda şaşkına çeviren bir olay vardı. 5 aylık hamile kadını ailesi gardıropta sevgilisiyle bastı. Seda Sayan'ın ekrana çıkardığı Gülsüm anlattıkları ile pes dedirtti.

Seda Sayan'da şaşkına çeviren olay! Hamile kadın aşığıyla gardıropta basıldı - Sayfa 1

Gülsüm ve Şahin çiftinin Seda Sayan'ın Star TV'de yeni başlayan programına taşınan hikayesi akıllara durgunluk verdi. Evli ve 3 çocuk sahibi olan Gülsüm'ü, eşinin akrabaları evinde bir erkekle bastı.

AŞIĞINI GARDIROBA SAKLADI
Gardıroba sakladığı adamı Gülsüm'ün erkek kardeşi buldu. Gülsüm o sarılarda hamileydi. Gardıroptan çıkan Ahmet isimli babası yaşındaki adamla ilişkisi olmadığını, korktuğu için sakladığını iddia etti. Ailesi ve kocası buna inandı olayı kapattı.

110
Seda Sayan'da şaşkına çeviren olay! Hamile kadın aşığıyla gardıropta basıldı - Sayfa 2

HAMİLE GÜLSÜM GARDIROPTA AŞIĞIYLA BASILDI!

Ancak olaydan 4 ay sonra 4. çocuğunu doğurunca Gülsüm, gardıropta yakalanan adama kaçtı. Gülsüm, Star TV'de Seda Sayan'ın programına çıktı izleyenler açıklamaları ile şaşkına döndü.

210
Seda Sayan'da şaşkına çeviren olay! Hamile kadın aşığıyla gardıropta basıldı - Sayfa 3

3 çocuk sahibi Şahin kayınpederi ile bir başka ile tarlada çalışmaya gitti. Eşini bir gün telefonla arayıp komşu köyde çobanlık yapan Ahmet'in eve geleceğini ve bir senet bırakacağını söyledi. Gülsüm o gün eve gelen Ahmet'i içeri aldı. Ancak kocanın bilmediği bir şey vardı. O da karısı Gülsüm ile Ahmet arasında yasak bir ilişki vardı. Gülsüm kocasının evde olmamasını fırsat bilip ilişkiyi ilerletmişti.

310
Seda Sayan'da şaşkına çeviren olay! Hamile kadın aşığıyla gardıropta basıldı - Sayfa 4

Gülsüm'ün yan komşusu eve girip saatlerce çıkmayan adamı görünce ailesine haber verdi. Şahin'in ablası ve eniştesi ile Gülsüm'ün ağabeyi eve gidip duruma bakmaya karar verdi. Eve girdiklerinde içerde önce kimseyi bulamadılar. Ancak içerde bir sigara kokusu vardı. Şahin'in ablası bir bahane bulup yatak odasına girince şoke oldu. İçerde bir battaniye altına saklanmış ama ayakları görünen bir erkek vardı.

410