Televizyon
28 Eyl 2017 23:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:09

Seda Sayan'da Murat Şar bombası: Nebahat Çehre uyardı, Hale Soygazi çıldırdı!

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunuculuğunu yaptığı, Show TV’de yayınlanan “Artık Susma” adlı programda inanılmaz bir iddia ortaya atıldı.

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın programına katılan 1974 doğumlu Murat Şarın, Yeşilçam yıldızı olduğunu iddia ettiği annesini arıyordu.

Murat’ın bu iddiaları için canlı yayına bağlanan ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak’tan oldukça dikkat çeken açıklamalar geldi. Yüzüak, Murat’ın iddiasının tamamen gerçeği yansıttığını belirterek, “Ben araştırdım. Şok olacak Türkiye. Bu isim hem manken hem fotomodel hem Türkiye güzeli. Yeşilçam’ın çok dev ismi. Bana söylenen isim çok dev isim” ifadelerini kullandı.

Yüzüak’ın ismi ne zaman açıklayacağı henüz bilinmese de konu internet dünyasının daha şimdiden en çok aranan gelişmelerinden biri olmayı başardı.

GELİŞİGÜZEL İDDİALAR O STARLARI RENCİDE ETTİ!

Tuhaf iddianın muhatabı kılınan Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Hale Soygazi ve Filiz Akın’ın menajeri ve basın danışmanı Bircan Sılan ise Sözcü’ye yaptığı açıklamada, “Üç gündür biz de şaşkınlıkla izliyoruz. Gerçekleri yansıtmayan bu konuşmalarda Türk sinemasının saygıdeğer hanımefendileri zan altında bırakılıyor. Bu kabul edilemez” dedi.

Sılan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Program yetkililerini net bir bir ifadeyle uyardık. Bu yayında konuyla ilgisi olmayan sanatçılarımızın isimleri bir reyting aracı olarak kullanılmaya ve istismar edilmeye devam ederse derhal hukuki işlem başlatacağımızı ifade ettik.”

İLK TEPKİ NEBAHAT ÇEHRE'DEN

Dayanaksız iddialarla ilgili ilk tepkiyi Nebahat Çehre gösterdi. Programın yapımcısını menajeri ve basın danışmanı Selçuk Kaya aracılığıyla uyaran Çehre, “Derhal bu saçmalığa son verin ve ismimi böyle bir konunun içine dahil etmekten vazgeçin. Yoksa mahkemeye gideceğim” çağrısında bulundu.

HALE SOYGAZİ ÇILDIRDI!

Bir diğer ünlü isim Hale Soygazi’nin de tepkisi çok sert oldu. Soygazi, Instagram hesabından, “Yorumlarınızı kapatın diyen takipçilerimin tavsiyelerini dinliyorum ve en ufak bir ilgimin olmadığı bir konuyla ilgili hasta ruhlu insanların tacizine son veriyorum. Sevgiler” yazdı.