Magazin
23 Mar 2022 12:50 Son Güncelleme: 23 Mar 2022 12:52

Seda Sayan yeni tektaşıyla görüntülendi! Fiyatı dudak uçuklattı…

Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan, yeni tektaşıyla görüntülendi. İddiaya göre tektaşı Çağlar Ökten taktı. Yüzüğün fiyatı ise dudak uçuklattı.

Seda Sayan, önceki gün Üsküdar’da Down sendromlu gençlerin çalıştığı Tebessüm Kahvesi’ni ziyaret etti. Birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nü kutladılar.

Seda Sayan’ı çiçeklerle karşılayan gençler, şarkılar eşliğinde sohbet etme ve fotoğraf çektirme fırsatı buldu. Sayan’ın etrafında bir sevgi çemberi oluştu. Şarkıcı “Down sendromlu gençlerimizin sevgisi ve tebessümü tüm dünyaya yeter. Onların bizden tek farkı sevgi dolu kalpleri” dedi.

Üsküdar Belediyesi’nin bu mekanda hem farkındalık oluşturduğunu hem de Down sendromlu gençlere meslek ve özgüven kazandırdığını söyleyen Seda Sayan “Çok başarılı çocuklar. Hatta birkaç çocuğumuz toplu taşıma araçlarını kullanıyor. Mart ayı yavrularımız için farkındalık ayı. Bütün şarkılarımı biliyorlar. ‘Kara Gözlüm’den girdik ‘Ah Geceler’den çıktık. Murat Boz’u çok seviyorlar. Hepsini ‘O Ses Türkiye’ye götüreceğim” diye konuştu.

Öte yandan; Seda Sayan, elindeki tektaş yüzüğü ile dikkat çekti. Yüzüğü geçtiğimiz hafta nişanlandığı ve 20 Mayıs’ta Prag’da nikah masasına oturacağı Çağlar Ökten’in taktığı iddia edildi.

Seda Sayan “Yüzüğü kendim aldım. Çağlar alyans ile evlilik teklif etti” dedi. Seda Sayan’ın parmağındaki tektaş yüzüğün fiyatının 10 milyon TL olduğu öğrenildi.