Seda Sayan ve Seren Serengil arasında kılıçlar çekildi! ‘Hasta mısın sen kolpacı!'

Seda Sayan, programına Gülben Ergen'i konuk almasına eleştiride bulunan Seren Serengil'e ateş püskürdü. Canlı yayında yaşananlar kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu.

Seda Sayan ve Seren Serengil arasında kılıçlar çekildi! ‘Hasta mısın sen kolpacı!' - Sayfa 1

Bu sezon Sabahın Sultanı programıyla izleyici karşısına çıkan Seda Sayan, canlı yayında Seren Serengil hakkında olay yaratacak bir açıklamada bulundu.

112
Seda Sayan ve Seren Serengil arasında kılıçlar çekildi! ‘Hasta mısın sen kolpacı!' - Sayfa 2

"SENİN DEVRİN BİTTİ SEDA ABLA"

 Programına Gülben Ergen'i çıkaran Seda Sayan'ı hedef alan Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Seren Serengil, "İzlenmeyince konuk alıyor onu da izlenmeyen isimlerden seçiyor. Ablacığım senin zamanın geçti. O platform topuklu ayakkabıların gibi modan geçti devrin kapandı. Hala çıkmış o platformlarla izlenmeye çalışıyor." demişti.

212
Seda Sayan ve Seren Serengil arasında kılıçlar çekildi! ‘Hasta mısın sen kolpacı!' - Sayfa 3

Serengil'in bu sözleri karşısında sakinliğini daha fazla koruyamayan Seda Sayan, bugünkü programında canlı yayında cevap verdi:

312
Seda Sayan ve Seren Serengil arasında kılıçlar çekildi! ‘Hasta mısın sen kolpacı!' - Sayfa 4

"HASTA MISIN SEN?"

 "Hastam mısın sen? Sen kimsin oğlum? Nerede yaşıyorsun neresi burası? Ben senin gibi neler gördüm. Ben 26-27 yıldır televizyonda neler gördüm. Senin gibi çok kolpacılar gördüm. Ben bu işin tam da göbeğinde büyümüş bir kadınım kolpacı. Bunları sen anca sessiz naif insanlara yaparsın. Sen kimsin ya kolpacı!"

412