Röportaj
16 Nis 2018 08:58 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:09

Seda Sayan o sözlere çok bozulmuş: Lerzan Mutlu'yu affettim Kılıçdaroğlu'nu affetmem

Seda Sayan, Hatay sınır karakolundaki askerlere moral ziyaretine giden ünlüleri eleştiren Kılıçdaroğlu'nu affetmeyeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la birlikte bazı ünlü isimler Hatay’a Mehmetçik’e destek ziyaretinde bulunmuşlardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere moral ziyaretinde bulunmak için Hatay'a giden ünlüleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmişti.

Hatay sınır karakolundaki askerlere moral ziyaretine giden ünlüler arasında Seda Sayan da bulunmuştu. Sayan, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a bir röportaj vererek, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini gaf olarak değerlendirdi. Sayan, "Kılıçdaroğlu'nu affetmeyeceğim" diye belirtti.

Seda Sayan'la yapılan röportajın ilgili kısmı şu şekilde:

"- Sanat camiasındaki pek çok isim 'Sanatçıdan dost olmaz' diye açıklamalarda bulunur...

Ben bu düşünceye inanmak istemiyorum. 2018'i barış yılı ilan ettim. 'Herkesle kucaklaşalım, kenetlenelim ve kimse küs kalmasın' dedim.

- Lerzan Mutlu ile de barıştınız...

Barıştık, aramız çok iyi, sürekli konuşuyoruz da. Özel kuaförümü bile Lerzan'a gönderiyorum.

Kariyerinizde dönüm noktası olarak gördüğünüz bir an veya dönem var mı?

Televizyonculuğa başlamış olmam. Baktım gazinolar bitiyor, ben de televizyona yöneldim; çok akıllıca bir karar almışım.

- Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Zeytin Dalı Operasyonu'na destek vermek için askerlerimizi ziyaret ettiniz. Neler hissettiniz ziyaret esnasında?

- Terörün temizlenmesinde bu operasyonun büyük önemi var. Vatanımızı, canını ortaya koyarak koruyan Mehmetçiğimizi ziyaret ettiğim için çok mutlu oldum. Cumhurbaşkanımız, sanatçılarımızı askerlerimizin yanına götürdü. Vatani görev yapan askerlerimizin yanına giderek onlarla sohbet ettik ve moral verdik. Bizi gördükleri için çok mutlu oldular. Fotoğraflarımızı çekip aileleriyle paylaştılar. Biz askerlerimizi mutlu etmek adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Bu ziyaret sonrası çok bozulduğum iki isim oldu: Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener. Meral Akşener'in 'İktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz' sözünü asla unutmayacağım. İkincisi de Kılıçdaroğlu'nun bize hakaret etmesi. Kılıçdaroğlu, sanatçı düşmanı. Kendisi hangi organizasyona bizi davet etmiş de katılmamışız? Cumhurbaşkanımız, her zaman sanata ve sanatçıya destek veren bir lider. Kılıçdaroğlu'nun bize yönelik yaptığı açıklama büyük gaftır. O bizi tanımıyorsa, biz onu hiç tanımıyoruz. Şimdi kendisi de gidiyor Hatay'a, keşke daha önce gitseydi. Neden bize yönelik böyle bir açıklama yapıyor biliyor musunuz? Cumhurbaşkanımız ondan önce davrandı ve bizleri götürdü diye. Kusura bakma Kılıçdaroğlu, daha önce düşünecektin! O bize daha önce deseydi gidelim diye, giderdik onunla. Cumhurbaşkanımız da destek olurdu, onun gibi çirkin davranmazdı. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu affetmeyeceğim. Cumhurbaşkanımız, tüm sanatçıların ne kadar değerli olduğunun farkında; kimseyi ayırt etmiyor. Bizlere, Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunma imkanı verdiği için hem Cumhurbaşkanımıza, hem de Genelkurmay Başkanımız'a çok teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve eşi Sayın Emine Erdoğan'ı çok seviyor ve saygı duyuyorum..."